search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:05
MENU CLOSE

Ο Πατούλης θέλει, ο Κυριάκος δεν τον μπορεί

09.09.2021 07:30

Τα μάθατε προφανώς τα… συνταρακτικά νέα ότι ο Πατούλης ανακοίνωσε από τώρα ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής. Ο Πατούλης το είπε, αλλά μου φαίνεται ότι ο Κυριάκος δεν το άκουσε, γιατί όπως γνωρίζω, από τώρα στο Μαξίμου βλέπουν κόσμο για να έχουν το δικό τους υποψήφιο. Σου λέει το καπέλωμα μια φορά έγινε μάθημα και… πάθημα.

Τι βγάζουν οι δημοσκοπήσεις

Δημοσκοπήσεις να φάνε και οι κότες και μάλιστα oi λυράτες που ενδημούν πολύ στο δημοσιογραφικό χώρο. Κρυφές και φανερές, δείχνουν μια κάμψη 2-3 μονάδων της ΝΔ, απόρροια των δύο πυρκαγιών. Της Εύβοιας και του… ανασχηματισμού. Αυτά τα «δεν κερδίζει ακόμα ο Τσίπρας» δεν τα ακούω, γιατί αφενός έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας και η κυβέρνηση μπαίνει σε μια προεκλογική περίοδο που θα κρατήσει ενάμιση το πολύ δύο χρόνια. Οπότε, καλύτερα μικρό καλάθι για τους αισιόδοξους και κυρίως για τους αλαζόνες όλων των πλευρών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:05