search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:14
MENU CLOSE

Καστανίδης: Να… «ξεθολώσουν» οι διαχωριστικές γραμμές

10.09.2021 17:44
kastanidis_new

Το πλαίσιο της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ περιέγραψε ο βουλευτής Θεσσαλονικής και πρώην υπουργός.

Μιλώντας στον ρ/σ «Κόκκινο», ο Χάρης Καστανίδης σημείωσε ότι «η δημοκρατική παράταξη πρέπει να ξανασυνδεθεί με το παρελθόν της για να κάνει λαμπρότερο το μέλλον της». Στο πλαίσιο αυτό υπογράμμισε ότι «στόχος μου είναι να βοηθήσω να ανασυγκροτηθεί η μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Έχω απόλυτη συνείδηση ότι η δημοσιονομική κρίση, προξένησε σοβαρά προβλήματα στο χώρο που ανήκω, θέτοντας το ερώτημα της ιδεολογικής του ταυτότητας».

Παράλληλα, επισήμανε ότι «με την επιμονή των δανειστών, ασκήθηκαν συντηρητικές πολιτικές διάσωσης της οικονομίας. Tο να έχει συντηρητικές πολιτικές η ΝΔ, είναι φυσιολογικό. Όμως σε προοδευτικά κόμματα, όταν ασκούν συντηρητικές πολιτικές, μουτζουρώνει το συλλογικό προφίλ τους και είναι ανάγκη να αποκαταστήσουμε την ταυτότητα του Κινήματος Αλλαγής ως ένα φορέα που εκπροσωπεί τις ιδέες του δημοκρατικού σοσιαλισμού».

Τόνισε, δε, ότι «πρέπει σε μία περίοδο που οι νεοφιλελεύθερες ιδέες ηττώνται από τα γεγονότα και τις διαδοχικές κρίσης, να πούμε με σαφήνεια ποιοι είμαστε έτσι ώστε να ξεθολώσουν οι διαχωριστικές γραμμές».

Διαβάστε επίσης

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Γιατί «έδιωξαν» τον Πατούλη από τη φωτογραφία με τον Μητσοτάκη (video)

Νέα Δημοκρατία: Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού έφεραν κόντρες και «καρφιά»

Καρανίκας: Να με συμπαθάτε, αλλά όταν πάει ένας πρωθυπουργός να τιμήσει κάποιον νεκρό δεν γιουχάρουμε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:14