search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:36
MENU CLOSE

Όμηρος Ευστρατιάδης μετά τον σάλο: Με στρίμωξαν οι δημοσιογράφοι, δεν δέχομαι ότι έθιξα κάποιον (video)

10.09.2021 11:25
eystratiadis

Τα όσα απαράδεκτα είπε για τις γυναίκες που κατήγγειλαν κακοποιητικές συμπεριφορές, κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο Όμηρος Ευστρατιάδης.

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων ο σκηνοθέτης που ισχυρίστηκε ότι οι καταγγελίες που γίνονται με χρονική καθυστέρηση, γίνονται για λόγους δημοσιότητας προσπάθησε αρχικά να ανασκευάσει, ωστόσο τελικά μάλλον έκανε τα πράγματα χειρότερα.

«Το θέμα αυτό ήταν ένα πολύ σοβαρό θέμα. Ήμουν σε ένα κλαμπ και πήγαμε στα σκοτάδια για να γυρίσουμε την ταινία μου, άρχισαν να με ρωτάνε πράγματα που δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου, γιατί είναι σοβαρά πράγματα. Τον Πέτρο το γνώρισαν τα τέλη της δεκαετίας του 1980. Ήταν ένας σεμνός νέος ηθοποιός και είχαμε καλή σχέση. που να πάει το μυαλό μου ότι ο Πέτρος θα έκανε αυτά που ακούστηκαν… Δεν μπορώ να κρίνω εγώ αυτά τα θέματα όμως. Δεν είμαι δικαστής. Έκρινα και λέω, ότι αυτά συμβαίνουν πάντα. Αυτά είναι θέματα που κρίνει μόνο η ελληνική δικαιοσύνη. Δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμα», είπε ο σκηνοθέτης.

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης πρόσθεσε: «Αν ήταν η κόρη μου και συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα της έλεγα πήγαινε τώρα να τον καταγγείλεις. Ο βιασμός είναι φριχτό πράγμα».

«Εγώ ξέρω ότι αν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα τα καταγγέλλουν αμέσως γιατί είναι απαράδεκτα. Περιμένω να τελεσιδικήσει. Αυτά συμβαίνουν στον χώρο του θεάματος γιατί όλες οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες προσπαθούν να να γίνουν επώνυμοι για να προχωρήσουν να κάνουν μια καριέρα. Πιθανόν να συνέβαινε και αυτό. Δεν είπα ότι αυτό συνέβη»

Ο σκηνοθέτης επιχείρησε στη συνέχεια να ρίξει την ευθύνη στους δημοσιογράφους κατηγορώντας τους ότι τον στρίμωξαν προκειμένου να του αποσπάσουν δήλωση. Παράλληλα επέμεινε ότι δεν έθιξε κάποιον με όσα είπε για τα θύματα βιασμού και κακοποίησης.

«Ήμασταν σε έναν χώρο, απ’ τα ηχεία φωνάζανε, πιθανόν να είπα κάτι άτοπο. Με στρίμωξαν σε ένα κλαμπ δημοσιογράφοι και άρχιζαν να με ρωτάνε πράγματα. Δεν δέχομαι τη μομφή ότι έθιξα κάποιον. Δεν θέλω να προσβάλλω κάποιον, οι μόνοι αρμόδιοι είναι η ελληνική δικαιοσύνη»

«Αισθάνθηκα άσχημα με αυτά που άκουσα» κατέληξε ο σκηνοθέτης του Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα…

Διαβάστε επίσης:

Βάνα Μπάρμπα: Τι απαντά στα αρνητικά σχόλια για το ορθογραφικό λάθος με τον «Μίκυ»

Γερασιμίδου για την αποχώρησή της από τη σειρά του Καπουτζίδη: «Όποιος με έδιωξε, ας το σκεφτεί» (Video)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει ημίγυμνη με την… πίσω όψη – «Αυτά είναι τα οπίσθιά μου χωρίς φίλτρα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:36