search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:24
MENU CLOSE

Βόλος: Ψαράς βρήκε στα δίχτυα του αγνοούμενο νεκρό ψαροντουφεκά και τον ξαναέριξε στη θάλασσα

13.09.2021 19:25
dixtya_psarades-new

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη «Ξυνόβρυση» του Πηλίου. Ένας ψαράς που είχε ανοιχτεί με τη βάρκα του και μάζευε τα δίχτυα του εντόπισε μπερδεμένο σε αυτά έναν νεκρό ψαροτουφεκά ο οποίος αγνοούνταν εδώ και καιρό. Αντί να ενημερώσει το λιμεναρχείο για αυτό που βρήκε, ο ψαράς, έριξε πάλι πίσω στη θάλασσα το πτώμα.

Το περιστατικό έγινε αμέσως γνωστό στο λιμενικό σώμα και ο 52χρονος ψαράς εντοπίστηκε και συνελήφθη με την κατηγορία για «μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού».

Το λιμεναρχείο βόλου ανέφερε σχετικά: Αναφορικά με τις έρευνες και τον εντοπισμό αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στον Βόλο την 12.09.2021, γνωρίζεται ότι συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, 52χρονος ημεδαπός, στην παραλία «ΜΕΛΑΝΗ» Πηλίου Νομού Μαγνησίας για παράβαση του άρθρου 181 του Π.Κ. – Νόμος 4619/2019 (μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού).

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες, ο 52χρονος, κατά τη διενέργεια αλιείας με Α/Κ σκάφος στην θαλάσσια περιοχή «ΞΥΝΟΒΡΥΣΗ» Πηλίου, ανέσυρε τα δίχτυα του, στα οποία βρέθηκε μπλεγμένος ο 74χρονος αγνοούμενος υποβρύχιος αλιέας, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια, τον έριξε ξανά στη θάλασσα με τα δίχτυα του, χωρίς να αναφέρει το περιστατικό στις Αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακιστέοι η παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης – «Με κατέστρεψε…»

Κορωνοϊός: Απαισιόδοξοι οι επιστήμονες – «Πρέπει να περιμένουμε περισσότερα από όσα ήδη έχουμε περάσει»

Επίθεση με βιτριόλι: Αδημοσίευτες φωτογραφίες-ντοκουμέντα λίγο πριν τη δίκη (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31