search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:07
MENU CLOSE

Nίκι Μινάζ: Δεν θα κάνει το εμβόλιο γιατί της το είπε ένας… ξαδερφός της

14.09.2021 21:32
Νίκι Μινάζ: Έγινε μανούλα η διάσημη ράπερ - Media

Κόντρα έχει ξεσπάσει στο twitter ανάμεσα στην Νίκι Μινάζ, διάφορους followers αλλά και τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον με αφορμή τα εμβόλια κατά της Covid-19.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έγραψε σε ένα αρχικό της σχόλιο στο twitter πως ο ξαδελφός της δεν θα κάνει το εμβόλιο γιατί ένας φίλος του έπαθε ανικανότητα λόγω του σκευάσματος, πρήστηκαν οι όρχεις του και η αρραβωνιαστικιά του ακύρωσε τον γάμο.

Φυσικά, η ανάρτηση της Νίκι Μινάζ προκάλεσε κύμα αντιδράσεων.

Ανάμεσά τους, ο ρεπόρτερ Τζόι Ρείντ που δήλωσε πως «ως φαν, λυπάμαι πολύ που το έκανες αυτό».

Ενώ κάποιοι άλλοι της απάντησαν το πολύ απλό οτι ο άνθρωπος για τον οποίο μιλάει, μπορεί να κόλλησε κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

Η ανάρτηση της γνωστής τραγουδίστριας έφτασε μέχρι και την Ντάουνινγκ Στριτ με τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον και Κρις Γουίτι να ανοίγουν έναν άτυπο διάλογο μαζί της, επικρίνοντάς την για τον «αναληθή» και «γελοίο» μύθο ότι τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν ανικανότητα.

«Δεν είμαι εξοικειωμένος με τη δουλειά της Νίκι Μινάζ όπως ίσως θα έπρεπε. Ωστόσο είμαι εξοικειωμένος με τη Νίκι Κανάνι, σούπερσταρ γιατρό του Μπέξλεϊ, που έχει εμφανιστεί πολλές φορές μπροστά σας και θα σας πει ότι τα εμβόλια είναι υπέροχα και όλοι πρέπει να τα κάνουν. Οπότε προτιμώ να ακούσω την Νίκι Κανάνι», είπε ο Μπόρις Τζονσον.

Η απάντηση της Νίκι Μινάζ

Μετά από τον καταιγισμό των σχολίων, η Νίκι Μινάζ θέλησε να απαντήσει λέγοντας. «Είστε έξαλλοι που είμαι ο εαυτός μου; Είστε έξαλλοι που το ίντερνετ δεν μπορεί να με τρομάξει;».

Πάντως, η ίδια ανάρτησε παλιότερα tweet στα οποία υποστήριζε πως σκοπεύει να εμβολιαστεί. «Θα συνιστούσα να εμβολιαστούν. Οφείλουν να ταΐσουν τις οικογένειές τους. Είμαι σίγουρη πως κι εγώ θα εμβολιαστώ γιατί πρέπει να ξεκινήσω περιοδεία» έλεγε σε κάποιον που παραπονούνταν πως τον υποχρεώνουν να κάνει το εμβόλιο για να συνεχίσει να εργάζεται.

Διαβάστε επίσης

Τάσος Νούσιας: Γιατί είπε «όχι» στις Άγριες Μέλισσες (Video)

Φαίη Σκορδά: Η αμηχανία στον αέρα της εκπομπής και η απάντηση για το διαζύγιο (Video)

Δάνης Κατρανίδης: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί σοβαρής περιπέτειας με την υγεία του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:07