search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:56
MENU CLOSE

Το γήπεδο του ΠΑΟΚ και ο επενδυτής Ιβάν

15.09.2021 07:30

Μάλλον σε περίοδο αβεβαιότητας μπαίνει η κατασκευή του γηπέδου της Τούμπας, αφού ο Μητσοτάκης στην ΔΕΘ είπε περίπου ότι εμείς ό,τι, κάναμε, κάναμε (αδειοδοτήσεις κλπ.) αλλά τώρα είναι η σειρά του επενδυτή.

Αλλά, ο επενδυτής, δηλαδή ο Ιβάν δεν δείχνει κινητικότητα περί του θέματος. Άσε που έχει να έρθει στην Ελλάδα από την πρώτη μέρα της πανδημίας. Πάντως, οι ΠΑΟΚτσήδες περιμένουν -όχι τον Ιβάν, αφού ο άνθρωπος μπορεί να έχει σεβαστό λόγο που απουσιάζει- αλλά την έναρξη των εργασιών για το γήπεδο. Όνειρο ζωής για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Ποιοι ήξεραν για τα Rafale;

Ένα πολύ στενό κύκλο συνεργατών του είχε ενημερώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι θα αυξηθεί η παραγγελία των Rafale -προφανώς είχε προηγηθεί συνεννόηση με τους Γάλλους- και έτσι το εξήγγειλε στην Θεσσαλονίκη, αιφνιδιάζοντας πολλούς.

Δεν γνώριζαν πολλοί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας -αρμόδιοι και γύρω-γύρω από τον υπουργό -την ανακοίνωση του πρωθυπουργού- εξαιρείται βεβαίως, βεβαίως ο υπουργός. Φυσικά, στο τέλος η σφραγίδα για την παραγγελία των παραπάνω αεροσκαφών δεν μπαίνει με την εξαγγελία στη Θεσσαλονίκη, αλλά με την απόφαση του ΚΥΣΕΑ.

Διαβάστε επίσης:

Λεφτά υπάρχουν για… κανάλι

Καλή δουλειά, με μισθό 400 χιλιαδες!

Ο Οικονόμου, οι «σερβιτόροι» και η αλαζονεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09