search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:58
MENU CLOSE

Iβάν Σαββίδης: Δεν πωλείται το OPEN TV

16.09.2021 16:18
To περιβάλλον Σαββίδη διαψεύδει τις φήμες περί παραχώρησης του OPEN - Media

Με ξεκάθαρο τρόπο αποφάσισε να απαντήσει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης στις φήμες που κυκλοφορούν περί πώλησης της ομάδας αλλά και του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Σε δίωρη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους του καναλιού και της ιστοσελίδας ethnos.gr, ο κ. Σαββίδης ήταν σαφής πως ο σταθμός δεν πωλείται.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και του Open αρχικά ευχαρίστησε το προσωπικό του ενημερωτικού τομέα για την ποιοτική δουλειά του, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τον τρόπο κάλυψης των μεγάλων πυρκαγιών και υπογράμμισε τη σημασία που είχε το γεγονός ότι δόθηκε ο λόγος στους απλούς πολίτες.

Ο ίδιος είπε ότι δεν σκέφτηκε ούτε μία στιγμή κάτι τέτοιο και πως δεν έκανε ποτέ καμία διαπραγμάτευση. «Θα χτίσουμε πάνω στην επιτυχία του τελευταίου διαστήματος. Θα ήμουν τρελός αν άφηνα έτσι μία επένδυση που έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ» είπε.

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι είναι η ψυχή του και πως η ψυχή δεν έχει τιμή, και σε μια χαρακτηριστική κίνηση του χεριού έπιασε την καρδιά του.

Τέλος, απάντησε και στα σενάρια για την υγεία του – καθώς έχει να εμφανιστεί στην Ελλάδα πολύ καιρό – λέγοντας πως τα κυκλοφορούν κάποιοι που τον πολεμούν με όλους τους τρόπους. Χρησιμοποίησε, μάλιστα, μια παλιά ρώσικη παροιμία για να διαψεύσει με χιούμορ όσους διακινούν τις φήμες. «Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους», είπε χαμογελώντας.

Διαβάστε επίσης:

Από τον ΣΚΑΪ στο Open ο Θέμης Γεωργαντάς

Αλεξάνδρα Καϋμένου: Απαντά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να «έφαγε» τη θέση της Μάριον Μιχελιδάκη (video)

Σασμός – Spoiler: Το ψέμα του Στεφανή αποκαλύπτεται…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42