search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:47
MENU CLOSE

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Γ. Αντετοκούνμπο: «Πάντα ήμασταν Έλληνες» (Photos)

17.09.2021 12:50
SAKELLAROPOULOU_NEW

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τη μητέρα του Βερόνικα και τον μικρό του αδελφό, Αλεξ, οι οποίο χθες πολιτογραφήθηκαν Έλληνες σε επίσημη τελετή στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία και του πρωθυπουργού.

«Είστε πρότυπα για όλα τα παιδιά», τόνισε η κ. Σακελλαροπούλου.

Απευθυνόμενη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο η ΠτΔ ανέφερε πως «το να έχει κανείς την φωτογραφία σας στο δωμάτιο του, τα παιδιά, είναι πολύ σημαντικό. Είναι βάρος, αλλά σίγουρα πολύ σημαντικό και αυτό το κερδίζετε όχι μόνο ως αθλητής και ως άνθρωπος. Το ήθος που έχετε, και είναι κάτι που το παίρνεις και από το σπίτι. Βέβαια τώρα ζείτε και εργάζεστε στις ΗΠΑ, αλλά σίγουρα έρχεστε όποτε μπορείτε».

«Έρχομαι εδώ, φέρνω τους γιους μου, την οικογένεια μου και περνάμε τα καλοκαίρια μας εδώ», ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και πρόσθεσε πως αύριο θα επισκεφθούν τα παιδιά στην ακαδημία που έχουν ιδρύσει.

Ο κορυφαίος παίχτης του ΝΒΑ, αφού ευχαρίστησε την Πρόεδρο για την τιμή, εξέφρασε τα συγχαρητήρια του προς την κυρία Σακελλαροπούλου για την ανάδειξή της στο κορυφαίο Πολιτειακό αξίωμα, κάνοντας λόγο για μια ιστορική απόφαση, που χαράσσει μια νέα πορεία. Τόνισε, επίσης, ότι πάντα ένιωθαν Έλληνες, καθώς φοίτησαν σε ελληνικό σχολείο και γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα και την ελληνική κουλτούρα, απλώς χθες μπήκε και η σφραγίδα. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι «Πάντα ήμασταν Έλληνες και πάντα θεωρούμε την Ελλάδα πατρίδα μας», ενώ σημείωσε ότι φέρνει στην Ελλάδα τους γιους και την κοπέλα του για να κάνουν διακοπές και στην Αμερική είναι η δουλειά του και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Έλληνες πολιτογραφήθηκαν η μητέρα και ο μικρός αδερφός του Γ. Αντετοκούνμπο – «Στο πρόσωπό σας βλέπουμε την Ελλάδα που θέλουμε»

Κικίλιας για Ίβκοβιτς: Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου

Πέθανε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:47