search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:04
MENU CLOSE

85η ΔΕΘ: Αιφνιδιαστική επίσκεψη Τσίπρα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης

18.09.2021 16:15
On Air_new

Μετά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ήταν η σειρά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει αιφνιδιαστικά στους ακροατές ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης.

Τι ακριβώς συνέβη; Ανάμεσα στα εκατοντάδες περίπτερα της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, βρίσκεται και αυτό του τοπικού ραδιοσταθμού Status 107,7, όπου έχει στήσει και ένα μικρό στούντιο πραγματοποιώντας από αυτό ζωντανές εκπομπές.

Σήμερα νωρίς το μεσημέρι είχε καλεσμένη την γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, περνάει από εκεί ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος επισκέπτονταν τα περίπτερα.

«Βάλαμε μέσον την κ. Γεροβασίλη να περάσει και από εμάς, θα είναι ιστορικό ντοκουμέντο» ακούγεται να λέει ο δημοσιογράφος, όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφαλίσαμε.

Ο κ. Τσίπρας βλέποντας το ραδιοφωνικό στούντιο χαμογέλασε, χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους και είπε δύο λόγια στο μικρόφωνο: «Καλησπέρα σε όλες και σε όλους, στους ακροατές και στις ακροάτριες. Φέτος η έκθεση δεν έχει πολύ κόσμο, αλλά έχει πολλούς εκθέτες» είπε μεταξύ άλλων.

Όταν του ζητήθηκε να καθίσει να πει δύο κουβέντες παραπάνω, εξήγησε ότι «δυστυχώς είμαστε καθ’ οδόν (σ.σ. Για να συνεχίσει την επίσκεψη στα περίπτερα, να είστε καλά».

Ακολούθως,τον λόγο πήρε και πάλι η κ. Γεροβασίλη που συνέχισε την κουβέντα που είχαν με τον ραδιοφωνικό παραγωγό.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Σε αστυνομικό κλοιό το Καπιτώλιο ενόψει διαδήλωσης υποστηρικτών του Τραμπ

Προκλητική αντίδραση της Άγκυρας στο ψήφισμα της ΕUMED9

ΣΥΡΙΖΑ για Παύλο Φύσσα: «Οκτώ χρόνια μετά, δεν ξεχνάμε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43