search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:11
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για Παύλο Φύσσα: «Οκτώ χρόνια μετά, δεν ξεχνάμε»

18.09.2021 15:40
pavlos_fissas_new

Ανακοίνωση με αφορμή την συμπλήρωση οκτώ χρόνων από την ημέρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από την Χρυσή Αυγή εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τονίζει στην εν λόγω ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Όσο ο φασισμός, ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία επιχειρούν να εμφανιστούν με άλλο μανδύα και σε άλλα κόμματα ως ‘σοβαρή Χρυσή Αυγή‘, ο αγώνας για μια κοινωνία δημοκρατίας, ισότητας και αλληλεγγύης παραμένει πάντα επίκαιρος».

 Στην συνέχεια, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει: «Οι αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος και η εμβληματική παρουσία της Μάγδας Φύσσα όλα αυτά τα χρόνια οδήγησαν στην ιστορική καταδίκη της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης και αποτελούν οδηγό για τους αγώνες του μέλλοντος».

Για να καταλήξει: «Οκτώ χρόνια μετά, δεν ξεχνάμε. Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα, που με τη θυσία του άνοιξε το δρόμο για την καταδίκη των νεοναζί. Και στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά σε όσους αγωνίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν να αγωνίζονται για να σταλούν οριστικά η ιδεολογία του μίσους και όσοι την εκπροσωπούν, εκεί που πραγματικά ανήκουν, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας».

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Φύσσας: 8 χρόνια από τη δολοφονία – Διαδήλωση στο Κερατσίνι

18 Σεπτεμβρίου 2013: Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, «αρχή του τέλους» για την Χ.Α. (Video)

ΗΠΑ: Σε αστυνομικό κλοιό το Καπιτώλιο ενόψει διαδήλωσης υποστηρικτών του Τραμπ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:09