search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:36
MENU CLOSE

Μιθριδάτης: Πήρα την ευλογία της Μαρινέλλας – Τι είπε για τα Ημισκούμπρια (Video)

19.09.2021 14:39
mithridatis_new

Για τη συνεργασία του με τη Μαρινέλλα, τα Ημισκούμπρια καθώς και το ρεύμα της τραμπ μουσικής μίλησε στην εκπομπή του OPEN Weekend ο Μιθριδάτης με αφορμή το νέο του τραγούδι.

«Στο είδος που παίζω, που είναι το χιπ χοπ, η βάση της μουσικής είναι να δανείζεται στοιχεία από άλλα κομμάτια και άλλα είδη και να τα μετατρέπει σε κάτι διαφορετικό και καινούργιο. Στο αυθεντικό κομμάτι, η Μαρινέλλα απευθύνεται στο αμόρε της και λέει τι θα έκανε για αυτό», είπε και εξήγησε πως το προσεγγίζει διαφορετικά, απευθύνεται στο κοινό, τους έρωτες και στον ίδιο του τον εαυτό. «Οπότε είναι τελείως διαφορετικό. Δεν ήταν ακριβώς συνεργασία ούτε συνεργάστηκα με τη Μαρινέλλα, καθώς χρησιμοποίησα την αυθεντική της φωνή από το ηχογράφημα, αλλά πήρα την ευλογία της», συνέχισε.

«Δεν νομίζω ότι θα γίνονταν ξανά ένα τα Ημισκούμπρια γιατί πολύ απλά πιστεύω ότι είναι τόσο σημαντικά για μένα που, όπως σεβόμαστε την αρχή και την πορεία τους, πρέπει να σεβαστούμε και το φινάλε τους. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη λέξη διάλυση, απλά θεωρώ ότι έκλεισε ένας κύκλος. Σταματήσαμε να συνεργαζόμαστε τα μέλη. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα Ημισκούμπρια δεν προχωρούν. Μπορεί να μη συνεχίζουν να δημιουργούν καινούργιο υλικό, αλλά έχουν τόσο υλικό που ο άλλος μπορεί να τα ακούει για πάντα» πρόσθεσε ο Μιθριδάτης στην εκπομπή OPEN Weekend.

Αναφερόμενος στην τραπ μουσική, είπε πως δεν την αναγνωρίζει σαν κάτι που να έχει σχέση με εκείνον ή με αυτά που ακούω. «Οπότε δεν με αφορά. Για μένα είναι κάτι ξένο, δεν έχει καμία σχέση με το χιπ χοπ και είναι ένα άλλο υβρίδιο», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Σάντρα Βουτσά: «Ακόμα δεν μπορώ να δω ταινία του πατέρα μου! Μου είναι πολύ δύσκολο»

Ερντογάν: Θα συναντηθώ με τον Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη

Τηλεθέαση: H Σίσσυ Χρηστίδου έκανε την ανατροπή – Πήρε την πρωτιά από τον Μάνεση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:32