search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:48
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Ανακοινώσεις για τα κρούσματα σε παιδιά θα βγάζει ο ΕΟΔΥ κάθε Τετάρτη

20.09.2021 14:11
children new

«Τα κρούσματα κορωνοϊού στην ηλικιακή ομάδα των παιδιών απο 4 εως 17 ετών έχουν αυξηθεί κατακόρυφα». Την αποκάλυψη αυτή έκανε κατα τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο ίδιος ενημέρωσε ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα των παιδιών της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας θα ανακοινώνονται κάθε Τετάρτη από τον ΕΟΔΥ.

«Σκοπός να διασφαλίσουμε πως θα είναι τα σχολεία ανοιχτά και τα παιδιά στις αίθουσες», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ερωτηθείς για την εικόνα που παρουσιάζεται μέχρι στιγμής στα σχολεία ο κ. Οικονόμου, τόνισε: «Παρακολουθούμε όλα τα δεδομένα.

Εχουμε σχεδιάσει το πλαίσιο λειτουργίας», ενώ πρόσθεσε πως από το υπουργείο Παιδείας -μέσω της πλατφόρμας myschool- θα μπορούν να είναι προσβάσιμα και τα τμήματα εκείνα, αν υπάρχουν, που είναι σε αναστολή».

Τέλος, ο κ. Οικονόμου επεσήμανε πως αύριο το απόγευμα θα υπάρξει μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα για τον εμβολιασμό των ανηλίκων με την παρουσία της κ. Θεοδωρίδου και της κ. Παπαευαγγέλου.

«Θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν γονείς και μαθητές μέσα από το κανάλι youtube του Υπουργείου Παιδείας και θα μπορούν από σήμερα να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης

Επίθεση με βιτριόλι: «Η δράστιδα δεν δείχνει να έχει κατανοήσει τι έχει κάνει – O 41χρονος να μιλήσει», λέει η Ιωάννα (Video)

Ηλιούπολη: Έκαψαν το ΙΧ και τη μηχανή του αστυνομικού που εξέδιδε την 19χρονη (Video)

Δωδεκάνησα: Κακοποιούσε άγρια τη σύζυγό του – Ήθελε να την αναγκάσει να κάνει σεξ με τον… σκύλο του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:46