search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:42
MENU CLOSE

Γουίλι Γκάρσον: Πέθανε ο «Στάνφορντ» του Sex and the City (video)

22.09.2021 08:56
12166041

Πέθανε στα 57 του χρόνια, ο ηθοποιός Γουίλι Γκάρσον, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Sex and the City», όπου υποδυόταν τον «Στάνφορντ Μπλατς», τον αγαπημένο φίλο της «Κάρι».

Ο Γκάρσον πέθανε από καρκίνο χθες το απόγευμα.

Γεννήθηκε το 1964 στο Highland Park του Νιου Τζέρσεϊ και τελείωσε τη Δραματική Σχολή του Γέιλ. Είχε εμφανιστεί σε 75 ταινίες και περισσότερα από 300 επεισόδια στην τηλεόραση.

Εκτός από την τεράστια επιτυχία του ΗΒΟ, το Sex and the City, είχε εμφανιστεί και στη σειρά «White Collar», στο «Little Manhattan» και το 2020 στο «Magic Camp».

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο γιος του ηθοποιού, Νέιθεν.

«Σε αγαπώ τόσο πολύ μπαμπά. Αναπαύσου εν ειρήνη. Είμαι τόσο χαρούμενος που μπόρεσε να μοιραστείς όλες τις περιπέτειές σου μαζί μου και κατάφερες τόσα πολλά πράγματα» έγραψε σε ανάρτησή του στο instagram.

«Είμαι τόσο περήφανος για εσένα. Θα σε αγαπώ πάντα αλλά νομίζω ότι είναι ώρα να ζήσεις τη δική σου περιπέτεια. Θα είσαι πάντα μαζί μου και σ’ αγαπώ τόσο που δε θα μάθεις ποτέ. Ήσουν πάντα ο πιο σκληρός και ο πιο αστείος και το πιο ξεκαρδιστικό άτομο που γνώρισα στη ζωή μου. Είμαι χαρούμενος που μοιραστήκαμε αγάπη και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ» έγραψε ο γιος του ηθοποιού.

Το αντίο της «Μιράντα»

«Τον αγαπούσαμε όλοι και ήταν απόλαυση να δουλεύουμε μαζί του. Ήταν εξαιρετικά αστείος τόσο στην οθόνη όσο και στη ζωή του» έγραψε αποχαιρετώντας τον Willie Garson η Μιράντα του Sex and the City, Σύνθια Νίξον. «Ήταν πηγή φωτός και φιλίας και πάντα εξαιρετικός επαγγελματίας».

«Ο Willie Garson ήταν και στη ζωή και στην οθόνη ένας αφοσιωμένος φίλος και ένα λαμπρό φως. Δημιούργησε ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες στο πάνθεον της HBO και μέλος της οικογένειάς μας για σχεδόν 25 χρόνια» γράφει μεταξύ άλλων το HBO, στο δικό του αντίο.

Διαβάστε επίσης:

Περικλής Λιανός: «Λίγοι με τίμησαν και με σεβάστηκαν όπως ο Φιλιππίδης» (Video)

Κατερίνα Καινούργιου: Η αισθητική επέμβαση που δεν κάνει πλέον (Video)

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν το βουλώνουν και εκτίθενται – Να ξέρουμε ποιοι είναι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:40