search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 13:03
MENU CLOSE

Στην ποδιά… του Στουρνάρα

22.09.2021 09:17
stournaras_new

Εταιρείες services, που αγοράζουν τα κόκκινα δάνεια, έχουν μπει για τα καλά στον μεταξύ τους ανταγωνισμό, προκειμένου να μεγαλώσουν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Πρώτος στόχος δεν είναι οι πλειστηριασμοί αλλά οι συμφωνίες για το «πρασίνισμα» των δανείων γυρίζοντας στα στις τράπεζες. Η κυβέρνηση, μπορεί να μην ανακατεύεται, αλλά σαφώς προτιμάει αυτή την στρατηγική παρά να αρχίσουν να χτυπάνε μέρα παρά μερα τα καμπανάκια των πλειστηριασμών δημιουργώντας κοινωνική αναταραχή.

Έτσι λοιπόν στέλνουν το μήνυμα –με κορυφαία τραπεζικά στελέχη– προς τις εταιρείες ότι πρέπει να είναι διαλλακτικές στις διαπραγματεύσεις. Εκτός λοιπόν από τα οικονομικά κριτήρια και το ζεστό χρήμα τα κριτήρια της καλύτερης διαχείρισης των δανείων μετράει και είναι γνωστό στην αγορά ποιοι είναι ικανοί να το κάνουν αυτό.

Το επόμενο μεγάλο πακέτο θα βγει από την Τράπεζα της Ελλάδος. Και προβλέπεται, στην πόδια του… Στουρνάρα να σφαχτούν παλικάρια.

Αρχιεπισκοπικό mea culpa

Δεν τον αφήνουν να «αγιάσει» τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικης Ελπιδοφόρο για την παρουσία του στα εγκαίνια του μεγάρου της Τουρκιας στην Νεα Υόρκη παρουσία του Ερντογάν.

Του καταλογίζουν οτι με την παρουσία του νομιμοποίησε τον ηγέτη του ψευδοκράτους Τατάρ. Υπερβολές.

Απο την άλλη όμως ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις επιλογές του. Βεβαια, βρήκαν καποιοι την ευκαιρία να πουσάρουν το θέμα έχοντας τον νού τους στις πατριαρχικές φιλοδοξίες

Το σήριαλ αυτό θά έχει συνέχεια γιατι είναι βαριά και πολύτιμη η πατριαρχική ράβδος!

Διαβάστε επίσης:

Χελώνα στο… Ελληνικό

ΔΕΗθόμεν από Τσίπρα

Κορωνοϊός: Σκέψεις και για τοπικό lockdown στην Θεσσαλονίκη – Προβληματισμός για τα μεγάλα ποσοστά ανεμβολίαστων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28