search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:12
MENU CLOSE

Φώφη κατά πάντων: Κάποιοι φθάνουν σε ακροδεξιές αντιλήψεις

23.09.2021 21:43
gennimata_new

Βαριές αιχμές κατά των ετέρων υποψηφίων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ άφησε η νυν πρόεδρος του κόμματος.

Η Φώφη Γεννηματα σε εκδήλωση σε πολυχώρο στη Συγγρού, όπου παραβρέθηκαν περίπου 500 άτομα και στελέχη, ανάμεσά τους και οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης, Γιώργος Καμίνης και Βασίλης Κεγκέρογλου, έκανε μια αναδρομή στη θητεία της ως πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, και περιέγραψε τους στόχους της.

Συγκεκριμένα, είπε ότι εγγυάται την αυτονομία της παράταξης. «Εγώ την μεγάλωσα και θα την μεγαλώσω κι άλλο με ακόμη μεγαλύτερη ανανέωση, αλλά και διεύρυνση με άλλες δυνάμεις οι οποίες απομακρύνονται από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ». Και μετά… επιτέθηκε στους άλλους υποψηφίους για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, χωρίς να τους κατονομάσει, λέγοντας ότι «κάποιοι από αυτούς χρησιμοποιούν ατζέντα μακριά από τις αξίες και την παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ, φτάνοντας μέχρι και σε ακροδεξιές αντιλήψεις που ακούγονται τελευταία» και σημειώνοντας με νόημα ότι «δεν πρόκειται φυσικά να δοξαστεί κανένας κρυπτόμενος».

Διαβάστε επίσης

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Ζαχαράκη εναντίον Γκλέτσου;

Πολιτική Προστασία: Την πρώτη τους μάχη έδωσαν Στυλιανίδης – Τουρνάς

Υποψήφια βουλευτής η Μαρίνα Πατούλη;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:11