search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:55
MENU CLOSE

Μάικλ Στάιπ: Οι REM δεν πρόκειται να επανενωθούν

23.09.2021 16:59
rem_new (1)

Το οριστικό τέλος του ιστορικού συγκροτήματος από την Αθήνα της Τζόρτζια ανακοίνωσε ο frontman τους.

Μιλώντας σε δημόσιο ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης, ο τραγουδιστής των REM, Μάικλ Στάιπ περιέγραψε με σαφήνεια το μέλλον του συγκροτήματος: «Δεν πρόκειται να επανενωθούμε».

Στη συνέντευξη, που συνέπεσε με την επέτειο της διάλυσης του συγκροτήματος, στις 21 Σεπτεμβρίου του 2011, ο Στάιπ σημείωσε ότι «αποφασίσαμε όταν διαλυθήκαμε ότι θα ήταν μάλλον ευτελές και “αρπαχτή”, κάτι που μπορεί να είναι κίνητρο για πολλές μπάντες ώστε να επανενωθούν. Εμείς δεν το χρειαζόμαστε αυτό. Και είμαι αληθινά χαρούμενος που έχουμε μια κληρονομιά 32 χρόνων δουλειάς, από το 1980 ως το 2011».

Φέτος είναι η 30η επέτειος από την κυκλοφορία του ιστορικού δίσκου των REM, «Out of Time», με τον Στάιπ να σημειώνει ότι «οι επέτειοι σημαίνουν πολλά για μένα. Έχουν περάσει 10 χρόνια από τη διάλυσή μας και αυτό αφήνει σε όλους μας μια πικρόγλυκη γεύση. Αλλά είμαι περήφανος που ως συγκρότημα και ως φίλοι αποφασίσαμε να κάνουμε ό,τι κάναμε, όταν το κάναμε, αν και μου φαίνεται περίεργο που ήδη πέρασαν δέκα χρόνια».

Photo: Facebook

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλεσε «γύφτισσα» την καλεσμένη της! (Video)

Μέγκαν Φοξ – Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Η αισθησιακή φωτογράφιση που «έριξε» το Instagram (photos)

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Παντρεύονται το Σάββατο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50