search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:22
MENU CLOSE

Νέα Υόρκη: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ελπιδοφόρου μετά τη «συγγνώμη» του Αρχιεπισκόπου Αμερικής

24.09.2021 10:37
elpidophos_new

Σίριαλ έχει καταντήσει η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής.

Μετά τη ματαίωση της ξενάγησης στον ναό του Αγίου Νικολάου στο Ground Zero και την απουσία του κ. Ελπιδοφόρου από τη δεξίωση προς τιμήν του πρωθυπουργού, τα πράγματα αλλάζουν ξανά.

Ο Εθνικός Κήρυκας αποκάλυψε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος, δεν προσφώνησε τον Έλληνα πρωθυπουργό στη δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν του η ομογένεια και αυτό ύστερα (όπως ανέφεραν πληροφορίες) από αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννη Οικονόμου, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ προανήγγειλε μια συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής.

Όπως εξήγησε, υπήρξε ένα θέμα με τους χειρισμούς που έγιναν και ό,τι ήταν να ειπωθεί, ειπώθηκε. «Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος έκανε μια διευκρινιστική δήλωση που ήταν απολύτως επεξηγηματική και όλοι πήραν τις απαντήσεις που θα έπρεπε να πάρουν. Το να είσαι στην ίδια εκδήλωση με τον αρχηγό ενός κράτους που δεν αναγνωρίζεται, θα μπορούσε να αποφευχθεί. Είναι απολύτως λήξαν το θέμα για την κυβέρνηση μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν και νομίζω ότι θα υπάρξει συνάντηση με τον πρωθυπουργό», επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ελπιδοφόρος (αρχιεπίσκοπος) της Αμερικής

Συγγνώμη από τον Ελπιδοφόρο: Λυπάμαι για την οδύνη που προκάλεσα σε Κύπριους και Ελληνοαμερικανούς

Κυβέρνηση: Μας ενόχλησαν οι κινήσεις του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:22