search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 18:07
MENU CLOSE

Σάκκαρη: Στις «4» του τουρνουά της Οστράβα

24.09.2021 17:33
sakkari_new

Ξεπέρασε και το εμπόδιο της Τσέχας Τερέζα Μαρτίντσοβα και πέρασε στις «4» του τουρνουά της Οστράβα η Μαρία Σάκκαρη.

Με 7-5, 6-3 η Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Οστράβα και πλέον «χτυπά την πόρτα» της πρώτης δεκάδας της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε το ματς με break και στη συνέχεια συντήρησε με άνεση το προβάδισμα, όμως στο 5-4 η Μαρτίντσοβα αντέδρασε, πήρε πίσω το break και ισοφάρισε.

Ακολούθησε ένα συναρπαστικό game, όπου τελικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάφερε, στην τρίτη ευκαιρία της, να «σπάσει» ξανά το σερβίς της αντιπάλου της και τελικά να πάρει το σετ με 7-5. Η Τσέχα κέρδισε το πρώτο game, του δεύτερου σετ, αλλά η Σάκκαρη με ένα σερί 3-0 πήρε προβάδισμα και δεν το έχασε, κλείνοντας μάλιστα το παιχνίδι με ακόμη ένα break (6-3).

Αντίπαλος της 26χρονης πρωταθλήτριας στον αυριανό ημιτελικό θα είναι, είτε η Πολωνή Ιγκα Σβιάτεκ (Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη και επικεφαλής του ταμπλό στην Οστράβα), είτε η Ελενα Ριμπάκινα από το Καζακστάν (Νο 16 στον κόσμο).

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Συγκλονιστικές μαρτυρίες γιατρών που νόσησαν – «Έκλεβα στο οξύμετρο», «Ξαναμαθαίνεις τη ζωή από το άλφα» (Videos)

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Το τελευταίο αντίο στην 32χρονη εκπαιδευτικό (Photos/Video)

Απεργία διανομέων: Σε εγρήγορση παρά τη νίκη στην υπόθεση της efood – «Δεν κάνουμε βήμα πίσω» (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 18:00