search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:32
MENU CLOSE

Τζολί – Πιτ: Η Αντζελίνα κέρδισε το δικαστήριο για τον αμπελώνα στη Γαλλία αξίας 165 εκατομμυρίων ευρώ

24.09.2021 18:59
tzoli_pit-new

Σήριαλ έχει καταντήσει η κόντρα του πάλαι ποτέ ερωτευμένου ζευγαριού, της Αντζελίνας Τζολί με τον Μπραντ Πιτ. Μετά τα χαρακώματα για το ποιος θα έχει την επιμέλεια των 6 παιδιών τους, τώρα βρήκαν κάτι άλλο να ασχοληθούν.


Η νέα διαμάχη τους έχει τίτλο «ο Αμπελώνας» και μήλον της Έριδος είναι ο διάσημος αμπελώνας στη Γαλλία Château Miraval που το ζευγάρι απέκτησε από κοινού όταν παντρεύτηκε και τώρα που χώρισε τον διεκδικεί ο καθένας για εκείνον.

Στο Château Miraval έγινε επίσης και ο γάμος της Τζολί με τον Πιτ, ενώ εκλεκτό είναι το οινοποιείο του αμπελώνα που παράγει μερικά από τα καλύτερα και ακριβότερα κρασιά του κόσμου.
Και τώρα όπως αναφέρει και το περιοδικό People, η Τζολί με την ομάδα των δικηγόρων της κατάφερε να κερδίσει τη πρώτη δίκη και να περιέλθει το οινοποιείο σε εκείνην. Οι δυο τους είχαν μοιράσει τις μετοχές, με το 60% να ανήκει στον Μπραντ Πιτ και το υπόλοιπο 40% στη σύζυγό του. Στην συνέχεια όμως, ο ίδιος μεταβίβασε ένα ακόμα 10% στην Τζολί, προκειμένου να είναι ισότιμοι ιδιοκτήτες.

Ο Πιτ είναι έξαλλος γιατί οι δυο τους είχαν θέσει ως όρο ο ένας να ζητήσει την άδεια του άλλου, σε περίπτωση που θέλει να πουλήσει το οινοποιείο και λίγο μετά τον χωρισμό τους, η Αντζελίνα Τζολί προσπάθησε να το κάνει, χωρίς πρώτα να ενημερώσει τον Μπραντ Πιτ.

Μάλιστα ο Πιτ είχε εκδηλώσει πριν τη διαμάχη ενδιαφέρον να αγοράσει ο ίδιος τις μετοχές της Αντζελίνας προκειμένου να μην μπει τρίτο πρόσωπο στον αμπελώνα τους. Μάλιστα η διάσημη ηθοποιός είχε βάλει τιμή για κάθε μετοχή το ένα ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Παραιτήθηκε από την υπόθεση ο Θέμης Σοφός – Ποιος αναλαμβάνει την υπεράσπιση (video)

Κορωνοϊός: Νέα πίεση στο ΕΣΥ, «στερεύουν» οι κλινες ΜΕΘ για περιστατικά COVID-19 στη βόρεια Ελλάδα

Efood: Σε εγρήγορση οι διανομείς παρά τη νίκη – «Δεν κάνουμε βήμα πίσω» (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:32