search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:29
MENU CLOSE

Πέτρος Φιλιππίδης: Παραιτήθηκε από την υπόθεση ο Θέμης Σοφός – Ποιος αναλαμβάνει την υπεράσπιση (video)

24.09.2021 13:54
filippidis_new

Την παραίτησή του από την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη ανακοίνωσε ο γνωστός ποινικολόγος Θέμης Σοφός.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» ο Θέμης Σοφός ενημέρωσε ότι δεν εκπροσωπεί πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδη, που βρίσκεται προφυλακισμένος στις Φυλακές Τρίπολης κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Ωστόσο ο γνωστός δικηγόρος απέφυγε να αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Οι πληροφορίες της εκπομπής ωστόσο αναφέρουν ότι υπήρχε «διάσταση απόψεων».

Ποιος αναλαμβάνει

Την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη ανέλαβε, μαζί με την κυρία Μπακιρτζίδου, ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, όπως ανακοίνωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου βρέθηκε προσκεκλημένος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστήριξε ότι: «H ψυχολογική κατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη, δεν είναι καλή, όπως δεν είναι κάθε ανθρώπου που βρίσκεται στην φυλακή», ενώ πρόσθεσε ότι «στα δύσκολα καταλαβαίνεις ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι και ποιοι όχι».

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε ότι δεν θα στεναχωρηθεί για την ψυχολογική κατάσταση του ηθοποιού προκαλώντας την αντίδραση του δικηγόρου.

«Δεν σας είπα να στενοχωρηθείτε ούτε να μην στενοχωρηθείτε. Σε δύσκολη στιγμή μπορεί να βρεθεί ο καθένας. Τότε είναι δίπλα στον άνθρωπο αυτόν μόνο η μάνα και ο δικηγόρος του. Όλοι οι άλλοι είναι εκεί για τα στιγμιαία φλας και την δημοσιότητα» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Έχουμε νομικό πολιτισμό στην Ελλάδα. Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Πρέπει να καταδικαστεί αμετάκλητα κάποιος, να το πει η Δικαιοσύνη ότι είναι βιαστής. Μετά από τότε μπορεί ο καθένας να τον πει βιαστή. Κρατήστε μια επιφύλαξη. Να τον λέτε κατηγορούμενο, ότι αντιμετωπίζει βαρύτατα αδικήματα είναι άλλο και να εκφράζετε τα συναισθήματα σας, ακόμη και να βρίζετε σε λογικά και επιτρεπτά από το νόμο πλαίσια, αυτό ναι, αλλά αν δεν καταδικαστεί κάποιος, δεν μπορούμε να λέμε ότι είναι βιαστής. Αν αθωωθεί, τότε;» κατέληξε ο νέος συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Προκλητικός ο θείος του δολοφόνου: «Δεν είστε όλες θύματα – Μην παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες σαν να είναι τέρατα» (Video)

Κώστας Μπακογιάννης: Επεισόδιο στις Νύχτες Πρεμιέρας – Γυναίκα του φώναξε «Ντροπή!» (video)

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Καταγγελίες για παράνομη μεταγωγή του Χρυσαυγίτη σε αγροτικές φυλακές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:26