search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:55
MENU CLOSE

Ράνια Τζίμα: «Είχα πει στον Γαβριήλ να χωρίσουμε όταν θα αναλάμβανε Κυβερνητικός Εκπρόσωπος» (Video)

27.09.2021 11:34
tzima_new

Για την σχέση της με τον πρώην Κυβερνητικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη μίλησε στο Mega, η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου του σταθμού Ράνια Τζίμα.

Για τα όσα είχαν ακουστεί περί χωρισμού την περίοδο που ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα αναλάμβανε Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στην πρώτη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, η ίδια απάντησε ότι ισχύουν.

«Καθόλου αστείο δεν ήταν. Το σκέφτεσαι λίγο γιατί ήταν μία ισορροπία πολύ δύσκολη. Όταν μου το ανακοίνωσε του είπα: Άντε γεια. Καλά περάσαμε. Γεια σου. Τελικά δε μου δημιούργησε πρόβλημα στη δουλειά. Στην αρχή προσπαθήσαμε να το προστατέψουμε», είπε η δημοσιογράφος.

Στην ερώτηση αν είχε πρόβλημα την περίοδο που η ίδια έκανε ρεπορτάζ ΝΔ και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος η ίδια απάντησε: «Δεν ήταν γνωστό τότε. Όταν μαθεύτηκε είχε πάρει μία άλλη τροπή η σχέση μας. Το ξεπεράσαμε. Υπήρξε φάση που είπαν ότι αυτή δεν την θέλουμε επειδή είναι γυναίκα του Γαβριήλ».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: «Μάχη» για J2US και The Voice – Ποιος βγήκε πρώτο

ΑΝΤ1: Πρεμιέρα για το «The Tonight Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η ψηφιοποίηση του ΑΠΕ/ΜΠΕ και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:55