search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:01
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη στην Κρήτη: Εξοργιστική η διαρκής επίκληση της ατομικής ευθύνης (Video)

28.09.2021 19:17
mitsotakis_new

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο πληγέν από τον καταστροφικό σεισμό Αρκαλοχώρι στην Κρήτη.

Σχολιάζοντας εικόνες που μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ από την επίσκεψη Μητσοτάκη και τις συζητήσεις του με τους σεισμόπληκτους κατοίκους, ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «στις εύλογες διαμαρτυρίες σεισμόπληκτων στην Κρήτη, που κατήγγειλαν πως κοιμούνται σε σκηνές πάνω στο τσιμέντο, ο κ. Μητσοτάκης, αντί για μια κουβέντα παρηγοριάς και μέτρα στήριξης, τους έριξε και τις ευθύνες από πάνω για τη “μη σωστή” κατασκευή των σπιτιών τους» προσθέτοντας ότι «η παντελής έλλειψη ενσυναίσθησης και η διαρκής επίκληση της ατομικής ευθύνης των πολιτών, ακόμη και για τις φυσικές καταστροφές, είναι πλέον εξοργιστική».

Αφορμή για το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν διάλογος με κατοίκους στο Αρκαλοχώρι, όπου του επισημάνθηκε ότι «έχει καταστραφεί η τοπική κοινωνία και από τον κορωνοιό και τώρα υπάρχουν άνθρωποι χωρίς σπίτια». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι «θα στεγαστείτε κανονικά και θα φτιάξουμε την πόλη από την αρχή. Σωστά αυτή τη φορά», δίνοντας αφορμή σε κάτοικο της περιοχής να φωνάξει: «Η ευθύνη σε εμάς. Πάλι η ευθύνη στον κόσμο».

Διαβάστε επίσης

Επιμένει ο Κύρτσος: Λάθος το τάιμινγκ της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ

Σαμαράς: Ενοχλημένος για Novartis και ανασχηματισμό

Διαμαρτυρία του ΜέΡΑ25 στην ΕΡΤ – «Απαράδεκτη κατάσταση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10