search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:51
MENU CLOSE

Σαμαράς: Ενοχλημένος για Novartis και ανασχηματισμό

28.09.2021 15:40
samaras_new

Ακόμα πιο σαφείς φαίνεται ότι προτίθεται να κάνει τις θέσεις και τους προβληματισμούς του σχετικά με την κυβέρνηση ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος, πρόσφατα, εξέφρασε ανοιχτά τις διαφωνίες του με διάφορες θέσεις της κυβέρνησης, φαίνεται ότι προτίθεται να μην περιοριστεί σε αυτές τις παρεμβάσεις, προκαλώντας ανησυχία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η «Αυγή» συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού σημειώνουν ότι «ο πρόεδρος φέρεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν βγει οι κουκούλες των μαρτύρων της υπόθεσης Νοvartis και δεν έχει ακόμα κάτσει στο εδώλιο ο Παπαγγελόπουλος».

Οι ιδίες πηγές αναφέρουν ότι τον κ. Σαμαρά «προσπαθούν να προσεγγίσουν βουλευτές της Ν.Δ. που νιώθουν παραγκωνισμένοι από το σύστημα Μητσοτάκη και περίμεναν την αξιοποίησή τους στον πρόσφατο ανασχηματισμό», προσθέτοντας με νόημα ότι «ο πρώην πρωθυπουργός και οι βουλευτές της Ν.Δ. που επικροτούν τις θέσεις του στέλνουν μηνύματα στο πρωθυπουργικό επιτελείο», σχετικά με τον χαρακτήρα του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Α. Σαμαράς είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν προτίθεται να υπερψηφίσει τα τρία μνημόνια συνεργασίας της Ελλάδας με τη Βόρεια Μακεδονία, υποχρεώνοντας την κυβέρνηση -με διάφορες αφορμές- να τα «βάλει στον πάγο».

Διαβάστε επίσης

Διαμαρτυρία του ΜέΡΑ25 στην ΕΡΤ – «Απαράδεκτη κατάσταση»

Ενόχληση Πλεύρη για «τις παρεμβάσεις Σκέρτσου» στα θέματα του Υπ. Υγείας – Ποιοι βλέπουν «καπέλωμα»

Η Εύα Καϊλή για δήμαρχος Θεσσαλονίκης;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:49