search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:16
MENU CLOSE

Βουλευτής ΝΔ για ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Φταίει… η αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ

30.09.2021 15:44
simopoulos_new

Βουλευτής της ΝΔ έσπασε την «εκκωφαντική σιωπή» -σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ- του κόμματος για τα τεκταινόμενα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και έριξε όλη την ευθύνη στην Αριστερά.

Παρά το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή επικρότησε τη δράση ακροδεξιών στο σχολείο, ο Στράτος Σιμόπουλος, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, επέρριψε όλη την ευθύνη στην… άλλη πλευρά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποιοι κρύβονται κατά κανόνα πίσω από τις καταλήψεις; Αριστερές και ακροαριστερές ομάδες ή συλλογικότητες. Κινούνται παράνομα; Προφανώς. Η πολιτεία φοβάται να εφαρμόσει τους νόμους; Ναι, αρκετές φορές» για να συμπληρώσει ότι «η αριστερά και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ χύνουν κροκοδείλια δάκρυα αλλά κάνουν ό,τι μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα, φροντίζοντας να συγκεντρωθούν έξω από το σχολείο διαμαρτυρόμενοι συνδικαλιστές και συνταξιούχοι».

Όσο για τους δράστες των επεισοδίων, ο Σ. Σιμόπουλος αρκέστηκε να πει ότι «η δράση αυτή της αριστεράς γεννά την απαράδεκτη αντίδραση της άλλης πλευράς. Αυτό ζούμε αυτές τις μέρες στη Σταυρούπολη με κάποια κακοποιά, σύμφωνα και με τις έρευνες της αστυνομίας, στοιχεία που ενδεδυμένα με ιδεολογικό μανδύα κατέλαβαν το σχολείο».

Διαβάστε επίσης

Μαξίμου: Ο… σκύλος διέκοψε τις κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη με τον Σλοβάκο πρωθυπουργό (Video)

Σακελλαροπούλου: Γιατί έχει μαξιλαράκι με το πρόσωπό της και τη γάτα της στο Προεδρικό Μέγαρο (Photo)

ΝΔ: Για πρώτη φορά επικεφαλής γυναίκα στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:15