search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:57
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: «Καταπέλτης» η εισαγγελέας κατά του συζυγοκτόνου – «Θύμα ενδοοικογενειακής βίας και η Λυδία» (Video)

03.10.2021 08:15
Glyka Nera_new

Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να ληφθεί η απόφαση του δικαστηρίου για την οριστική επιμέλεια της κόρης της αδικοχαμένης Κάρολαϊν Κράουτς, Λυδίας.

Στη γραπτή της αίτηση προς το δικαστήριο, που θα εξετάσει το ζήτημα της επιμέλειας του παιδιού, η εισαγγελέας ξεκινά με τη φράση: «Μεταχειριζόμενος ακόμα και ανήλικο τέκνο του, το οποίο τοποθέτησε πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας του, μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας, ως μέρος της σκηνοθεσίας τόπου θανατηφόρας ληστείας, κατέστησε κι αυτό, ωσαύτως, θύμα εγκλήματος ενδοοικογενειακής βίας».

Στην αίτηση, που δημοσιεύει η εφημερίδα «Real News», η Εισαγγελέας χαρακτηρίζει τον συζυγοκτόνο ως άτομο ανάλγητο, ψύχραιμο και απαθή.

«Δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του γονέα»

«Ο ήδη κατηγορούμενος Αναγνωστόπουλος Χαράλαμπος, πατέρας της ανήλικη, δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα καθήκοντά που του επιβάλλει το λειτούργημά του ως γονέα…», αναφέρει στην εισαγγελική πρόταση.

«Η συγκρότηση του χαρακτήρα του, η οποία υποδηλώνει άτομο παντελώς στερούμενο ηθικών αναστολών και η προαναφερθείσα εγκληματική συμπεριφορά του, δύναται, οπωσδήποτε, να επηρεάσουν την ψυχική και ηθική διάπλαση του τέκνου του», σημειώνει η εισαγγελέας σε άλλο σημείο.

Η απόφαση του δικαστηρίου της 7ης Οκτωβρίου θεωρείται διαδικασία τυπική, καθώς οι γονείς του κατηγορούμενου έχουν ήδη γνωστοποιήσει πως δεν θα διεκδικήσουν την επιμέλεια του παιδιού, που ζει στην Αλόνησο με τους γονείς της Κάρολαϊν.

Διαβάστε επίσης:

Μαλακάσα: Συγκρούστηκαν οπαδοί Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού – Στις φλόγες όχημα (Videos)

Σεισμός-Αρκαλοχώρι: Σε αντίσκηνο ζει τις πρώτες του μέρες νεογέννητο βρέφος (Photos)

Καύσιμα – μπουρλότο για τα νοικοκυριά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:54