search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:02
MENU CLOSE

Μάρα Δαρμουσλή: Είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της

04.10.2021 19:23
darmousli-new

Με μια αφοπλιστική ειλικρίνεια το γνωστό -πρώην- μοντέλο και ηθοποιός Μάρα Δαρμουσλή είπε πως είναι έγκυος και μάλιστα «Πλέον, δεν ντρέπεσαι να πεις είμαι στα 40 και είμαι έγκυος». Το πρωτοανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες με μια υποβρύχια λήψη όπου φαινόταν πεντακάθαρα η φουσκωμένη της κοιλίτσα.


Το αποκάλυψε και ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «MEGA Καλημέρα». Η ηθοποιός μίλησε για την εγκυμοσύνη της και είπε πως διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
«Ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί. Είχα βάλει χρονικό περιθώριο μέχρι τα σαράντα για να μην κινδυνεύσουμε αμφότεροι. Με τον σύζυγό μου είμαστε ερωτευμένοι, ήθελα ένα παιδί μαζί του» είπε η ηθοποιός.


Και συνέχισε: «Έχω πολύ μεγάλο άγχος. Όταν είσαι στα 23-24 έχεις μία άγνοια, σε νεότερη ηλικία γενικά, τα βλέπεις πιο ρομαντικά τα πράγματα. Στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου είμαι πιο ρεαλίστρια. Πλέον, δεν ντρέπεσαι να πεις είμαι στα σαράντα και είμαι έγκυος», τόνισε η Μάρα Δαρμουσλή αναφερόμενη στην κριτική, που δεχόταν στο παρελθόν μία γυναίκα που έμενε έγκυος μετά τα 30.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο γρίπης και κορωνοϊού ακόμη και την ίδια μέρα

Προκαλεί και πάλι η Τουρκία: Νέα παρενόχληση του Nautical Geo στην Κύπρο (Video)

Συνελήφθη 34χρονος στο κέντρο της Αθήνας για συμμετοχή στον ISIS

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 08:58