search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:50
MENU CLOSE

Ελένη Φιλίνη: Πώς απάντησε όταν τη ρώτησαν την ηλικία της (Video)

05.10.2021 13:44
filini-eleni-new

Για την τηλεοπτική επιστροφή της, τα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και το ελληνικό #metoo μίλησε η Ελένη Φιλίνη.

Η ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Κομάντα και Δράκοι», δηλώνει πολύ ικανοποιημένη με τον ρόλο της, επισημαίνοντας ότι πάντα υποστηρίζει τις δουλειές που επιλέγει να κάνει.

«Είναι ξεχωριστή πρόταση. Ο ρόλος μου στα “Κομάντα και Δράκοι” είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που έχω κάνει μέχρι τώρα», εκτιμώντας πως η σειρά κυμαίνεται στα όρια του κινηματογράφου και όχι της τηλεόρασης.

Αναφορικά με τη συμμετοχή της στο Your face sounds familiar, η Ελένη Φιλίνη είπε πως αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες δουλειές που έχει κάνει, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor.

«Όταν υπάρχει παρενόχληση σηκώνεσαι και φεύγεις»

Μιλώντας για τις καταγγελίες που έγιναν στον χώρο του θεάτρου, η Ελένη Φιλίνη επισημαίνει ότι η κοινωνία είναι αυτή που πρέπει να αλλάξει. «Όταν υπάρχει παρενόχληση σηκώνεσαι και φεύγεις», λέει κατηγορηματικά, τονίζοντας ότι έχει χάσει πάρα πολλές δουλειές στην καριέρα της γι’ αυτόν τον λόγο.

Τέλος, ερωτηθείσα σχετικά με την ηλικία της, η ηθοποιός δήλωσε: «Είμαι όσο χρονών είμαι και όσο νιώθω», υπογραμμίζοντας ότι έπειτα από μια σοβαρή περιπέτεια που είχε περάσει στα 18 της χρόνια, έμαθε να εκτιμά τη ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Πασχάλης Τσαρούχας για #metoo: «Πολλά ονόματα δεν έχουν καταγγελθεί γιατί κάποιοι φοβούνται» (Video)

Νίκος Γαλανός – Έλενα Σαγανά: Γιατί ανέβαλαν επ’ αόριστον τον γάμο τους

Ο Τίμος Ζαχαράτος μιλάει για την σχέση του με την Δανάη Μπάρκα: «Σιγά-σιγά, θα το πάρω το κορίτσι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:49