search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:50
MENU CLOSE

Προσπάθεια αποσωλήνωσης του Βασίλη Λεβέντη τις επόμενες ώρες – Tα νεότερα για την υγεία του

05.10.2021 21:57
BasilisLeventis_new

Συνεχίζει να δίνει τη μάχη με τον κορονοϊό ο Βασίλης Λεβέντης που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου. Τρεις ημέρες αργότερα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, είχε αποσωληνωθεί, ωστόσο οι θεράποντες ιατροί του Ευαγγελισμού αποφάσισαν την επαναδιασωλήνωσή του, αφού η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, παρουσιάζοντας μικρή επιβάρυνση της αναπνευστικής του λειτουργίας.

Μιλώντας στο MEGA, ο αδερφός του κ. Λεβέντη σημείωσε: «Είναι διασωληνωμένος και τις επόμενες ώρες θα προσπαθήσουν οι γιατροί να τον αποσωληνώσουν για να δούμε αν αναπνέει μόνος του. Είναι σταθερός, έχουμε μια λελογισμένη αισιοδοξία. Νομίζω θα έχουμε καλή εξέλιξη». Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Λεβέντης είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό και αρχικά είχε λάβει οδηγίες για νοσηλεία κατ’ οίκον. Στις 25 του μήνα μετέβη στον Ευαγγελισμό σε πιο σοβαρή κατάσταση αλλά δυο ώρες μετά την εισαγωγή του, η υγεία του επιδεινώθηκε και είχε διασωληνωθεί.

Η διάγνωση είναι σοβαρής μορφής πνευμονία. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων που σε συνέντευξή του τον Ιούλιο είχε πει ότι δεν είναι κατά του εμβολίου αλλά κατά της υποχρεωτικότητας, είναι ανεμβολίαστος.

Σύζυγος Λεβέντη: Γιατί δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Η σύζυγός του, Αναστασία Μεντεσίδου, σε δηλώσεις της, ανέφερε πως «η περιπέτεια ξεκίνησε στις 17 του μήνα. Πήγε στον Ευαγγελισμό, έκανε το τεστ για κορονοϊό και τον ενημέρωσαν μετά πως ήταν θετικό. Προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω με την καθοδήγηση των γιατρών».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε πως ο σύζυγός της δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. «Δεν το είχε κάνει, το παρέτεινε γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών, που του έλεγαν οι νεφρολόγοι να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγεία στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Ο φόβος τον είχε κάνει να καθυστερεί το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών».

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός-Αρκαλοχώρι: Μη κατοικήσιμα περισσότερα από 3.500 σπίτια

Κορωνοϊός: Με εισαγγελική παρέμβαση 14χρονη στο νοσοκομείο – Την κρατούσαν σπίτι οι αρνητές γονείς της (Video)

Αυτός είναι ο τρομοκράτης του ISIS που συνελήφθη στην Αθήνα από την αντιτρομοκρατική (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:50