search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:23
MENU CLOSE

«Ξέσπασμα» Χατζηδάκη με ΕΦΚΑ: «Πόση αναλγησία πια;»

08.10.2021 17:28
xatzidakis

Με αφορμή την περιπέτεια 444 χηρών γυναικών ναυτικών, που εδώ και μήνες συνεχίζουν να μην λαμβάνουν τις συντάξεις που δικαιούνται, o υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης σε νέα ανάρτησή του στο Facebook κατονομάζει ως υπεύθυνους εργαζομένους της υπηρεσίας.

Όπως εξηγεί ο ίδιος ο υπουργός, ο νόμος είναι απολύτως ξεκάθαρος, διότι δεν απαιτείται κανένας επανυπολογισμός σε αυτές τις περιπτώσεις και επί της ουσίας ζητά από τους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ να μην τοποθετούν τεχνητά εμπόδια ώστε να προχωρήσει η προβλεπόμενη διαδικασία.

Την ίδια στιγμή ο υπουργός κάνει λόγο για αναλγησία και ομηρία των συνταξιούχων και διερωτάται ως πότε θα κρύβονται ορισμένοι υπάλληλοι πίσω από τεχνητά εμπόδια που οι ίδιοι θέτουν.

Τέλος, καλεί τη Γενική Διευθύντρια Συντάξεων του ΕΦΚΑ να παρέμβει αμέσως στους υφιστάμενους της και να τους ζητήσει να κάνουν τη δουλειά τους.

Διαβάστε επίσης

Μνημόνια με Βόρεια Μακεδονία: Για «μετά τις εκλογές» το πάει η κυβέρνηση

Οι αλλαγές Πλεύρη «στην επιτροπή Τσιόδρα»

ΚΙΝΑΛ: «Εταιρεία δημοσκοπήσεων κάνει bulling σε όποιον λέει ότι θα ψηφίσει Φώφη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:23