search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:29
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Μητσοτάκης: «Εμβολιαστείτε» το μήνυμα στους ανεμβολίαστους- Έκανε την τρίτη δόση

12.10.2021 15:31
mhtsotakhs-new

Στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο Προμηθέας βρέθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού «ακολουθώντας», όπως είπε, «πιστά τις οδηγίες των ειδικών».

Παράλληλα, έκανε έκκληση να εμβολιαστούν όσοι δεν έχουν κάνει ακόμη το εμβόλιο αλλά και όσοι πρέπει, σύμφωνα με τις εισηγήσεις των ειδικών, να κάνουν την τρίτη αναμνηστική δόση.

«Τα δεδομένα είναι τόσο εμφατικά που δεν επιτρέπουν καμία αμφισβήτηση ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου» δήλωσε ο Πρωθυπουργός.

«Εννέα στους δέκα συμπολίτες μας οι οποίοι βρίσκονται και σήμερα διασωληνωμένοι είναι ανεμβολίαστοι και ένας πολύ μεγάλος αριθμός των συμπολιτών μας που χάνει τη ζωή του κάθε μέρα είναι και αυτοί ανεμβολίαστοι. Ας ακούσουμε, επιτέλους, τους επιστήμονες. Ας δούμε τα πραγματικά δεδομένα. Ας σπεύσουμε όλοι να εμβολιαστούμε για να αυξήσουμε κι άλλο τα ποσοστά εμβολιασμού στη χώρα μας συνολικά. Να προστατέψουμε πρώτα και πάνω απ’ όλα τους εαυτούς μας, αυτούς που αγαπάμε και το κοινωνικό σύνολο», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Μετά τον εμβολιασμό ο κ. Μητσοτάκης είχε σύντομη συνομιλία με τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελο Τουρνά και τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, για την προετοιμασία ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Καλοδεχούμενη η Εξεταστική χωρίς χρονικούς περιορισμούς – Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα

«Λίστα Πέτσα»: Η κυβέρνηση απέναντι σε όλα τα κόμματα – Με τι τέχνασμα επιχειρεί να αντικρούσει το αντιπολιτευτικό μέτωπο

Μητσοτάκης για επένδυση της Pfizer στη Θεσσαλονίκη: Ιστορική στιγμή για τη χώρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27