search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 06:12
MENU CLOSE

Mad Clip: «Τον είδαμε μέσα στις λαμαρίνες κι ελπίζαμε σε ένα θαύμα» – Συγκλονίζει γνωστός DJ

16.10.2021 16:56
mad_clip_new

Τις τελευταίες στιγμές του τράμπερ Mad Clip, που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου 40 ημέρες, περιγράφει ο Dj Αντώνης Δημητριάδης.

Ο γνωστός DJ, ο οποίος βρισκόταν νωρίτερα μαζί με τον τράμπερ στον ίδιο γάμο, ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος.

«Ήμουν από τα πρώτους που έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος. Καταλάβαμε ότι ήταν ο Mad Clip γιατί οι περισσότεροι γνωρίζαμε τι αμάξι είχε. Ακόμη και νέα παιδιά που δεν τον γνώριζαν προσωπικά και έτυχε να βρεθούν εκείνη την ώρα στο σημείο κατάλαβαν ότι είναι ο Mad Clip γιατί ήξεραν την πινακίδα του αμαξιού του», περιέγραψε στο περιοδικό «ΟK».

»Μείναμε όλοι για δυόμισι ώρες να παρακολουθούμε τους πυροσβέστες να προσπαθούν να τον απεγκλωβίσουν. Ήταν ένα σοκ για όλους μας. Σκέψου ότι δέκα λεπτά πριν ήταν στον γάμο και μετά τον είδαμε χωρίς αισθήσεις στον τόπο του δυστυχήματος. Οι άντρες, που είμαστε πιο ψύχραιμοι, κρατήσαμε τις γυναίκες λίγο πιο πίσω κι ελπίζαμε σε ένα θαύμα», συνέχισε.

Ο Dj Αντώνης Δημητριάδης μίλησε και για τη σχέση του με τον Mad Clip: «Δεν μπορείς να πεις ότι ήμασταν και κολλητοί, αλλά τρέφαμε αμοιβαία εκτίμηση. Είχαμε γνωριστεί στα Mad Awards και ήταν να έρθει και στο Mega Star φέτος. Εκείνο το βράδυ έτυχε να είμαστε στον ίδιο γάμο, δεν ήταν κάποιο ξέφρενο πάρτι, αλλά ένα γαμήλιο δείπνο όπου περνούσαμε ωραία, και το βράδυ αποχωρήσαμε».

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης: Ο Ερντογάν μπορεί να φαντασιώνεται ότι κάνει bullying σε Κύπρο και Ελλάδα, όχι όμως σε Γαλλία και ΗΠΑ (Video)

Φωτιά στον Κολωνό: Πήδηξε από το φλεγόμενο μπαλκόνι ο κάτοικος του διαμερίσματος (Video)

Κρίση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Στα χαρακώματα» η FIFA με την UEFA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46