search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:18
MENU CLOSE

Σπύρος Μπιμπίλας: Έτσι πήρα τον ρόλο στο Netflix (Video)

16.10.2021 15:52
bibilas_the crown

Για το ρόλο του στη σειρά του Netflix «The Crown» μίλησε Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθoποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ δεν αποκάλυψε πληροφορίες για τον ρόλο που θα ερμηνεύσει, δεσμευόμενος από το συμβόλαιο, δεν αρνήθηκε ωστόσο τις φήμες που τον θέλουν να ενσαρκώνει τον Γιάννη Λάτση.

Μίλησε ωστόσο για το πως πήρε το ρόλο. «Έψαχναν να βρουν ένα Έλληνα ηθοποιό για να ενσαρκώσει αυτό τον ρόλο. Ξέρω ότι πάνω από 20 άτομα έκαναν ακρόαση και διάλεξαν εμένα. Δεν μπορώ ακόμα να το διαχειριστώ λόγω του συμβολαίου», τόνισε.

«Όλα είναι πολύ οργανωμένα, είναι πολύ χλιδάτα. Οι ηθοποιοί έχουν το δικό τους τρέιλερ, τους δικούς τους βοηθούς, ακριβά ξενοδοχεία, πρώτες θέσεις στα αεροπλάνα. Είναι μία χλιδή που στην Ελλάδα δεν έχουμε λόγω μπάτζετ. Εδώ στην Ελλάδα οι ηθοποιοί κουβαλούν τα πράγματα. Οι ηθοποιοί στην Ελλάδα είναι ήρωες», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας και αποκάλυψε ότι έκανε coaching για να μιλήσει αγγλικά στη σειρά.

Διαβάστε επίσης:

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για τη δίωξη της ΕΑΑΣ κατά του Νίκου Μπογιόπουλου – «Θα συνεχίσει η ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας να σιωπά;»

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Ασύλληπτο ύψος νερού σε Κεφαλονιά και Ιθάκη (Photo)

Κόρινθος: Τον πέρασαν για αγριογούρουνο – Κυνηγός δέχτηκε σφαίρα στο λαιμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:08