search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:11
MENU CLOSE

Γερουλάνος: Συνεχίζω να μαζεύω υπογραφές – Οι ηττημένοι θα σεβαστούν την εκλογική διαδικασία

18.10.2021 14:54
geroulanos_new

Δεν θέλησε να τοποθετηθεί ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος για το τι θα πράξει σε περίπτωση που ο Γιώργος Παπανδρέου διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

Ερωτηθείς για το εάν θα αποσύρει την υποψηφιότητά του σε περίπτωση που ο κ. Παπανδρέου όντως κατέλθει στη διεκδίκηση της ηγεσίας, απάντησε «και πάλι είναι ένα υποθετικό σενάριο, και εγώ δε θέλω να μπω σε τέτοια κουβέντα… Επιμένω ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε σήμερα είναι να μιλάμε για τα θέματα που αφορούν τον κόσμο» και όχι «πώς κυνηγά ο ένας την καρέκλα του άλλου». 

Για τη συνάντησή του με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό απάντησε ότι «είναι σαφές ότι προβληματίζει τον κ. Παπανδρέου το μέλλον της παράταξης, και θέλει να βεβαιωθεί ότι αυτά που κτίζονται τώρα είναι μια εγγύηση ώστε να πάμε μπροστά». Είναι είπε, μια εύλογη αγωνία σε μια εσωκομματική διαδικασία, οποιαδήποτε συζήτηση τέτοιου τύπου είναι καλή για το κόμμα.

Το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ σχολίασε πως ο κ. Παπανδρέου είναι εγγυητής των διαδικασιών και της πορείας του κόμματος, όλα τα αλλά είναι υποθετικά σενάρια και όσο ασχολούμαστε με αυτά δεν ασχολούμαστε με θέματα που αφορούν την κοινωνία.

Πρόσθεσε «δεν ξέρω τι απήχηση έχει στους πολίτες ο Παπανδρέου, έχει κόσμο που τον ακούει στα κοινωνικά μέσα. Θεωρώ δεδομένο ότι οι ηττημένοι θα σεβαστούν την εκλογική διαδικασία και θα στηρίξουν τον νικητή». 

Ο κ. Γερουλάνος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα δήλωσε ότι συνεχίζει κανονικά τη διαδικασία συλλογής υπογραφών έως την Πέμπτη που λήγει η προθεσμία. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, αυτές που έχουμε μαζέψει μέχρι σήμερα είναι από ανθρώπους που δεν έρχονται ως ένα «πακέτο» από κάπου, αλλά μπήκαν μόνοι τους στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα μας, επέλεξαν ενεργά να υποστηρίξουν αυτή την υποψηφιότητα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας προς όσους νοιώθουν ότι η πολιτική δεν τους εκπροσωπεί», υπογράμμισε. «Προχωράμε μπροστά», ήταν η απάντησή του, στο ερώτημα εάν υπάρχει περίπτωση να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Διαβάστε επίσης:

Βενιζέλος για εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Η σιωπή είναι ο ισχυρότερος λόγος

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Παπανδρέου προαναγγέλλει κάθοδο με αινιγματικό ποστ – «Νέοι αγώνες»

18 Οκτωβρίου 1981: 40 χρόνια από την ιστορική νίκη του ΠΑΣΟΚ (Photo/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:11