search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:08
MENU CLOSE

Λάκης Γαβαλάς: Περιγράφει τις μέρες του στη φυλακή (Videos)

18.10.2021 19:26
lakis-gavalas-ert-new

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς και άνοιξε την καρδιά του τόσο για τη ζωή του τώρα και το βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει, όσο και για τις μέρες που βρισκόταν στη φυλακή.

Ο γνωστός σχεδιαστής μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο περιέγραψε πώς ένιωσε τον πρώτο καιρό που βρέθηκε στη φυλακή, αλλά και πώς κατάφερε να ανταπεξέλθει στον εγκλεισμό μέχρι να αποφυλακιστεί.

Ο Λάκης Γαβαλάς, μεταξύ άλλων περιέγραψε: “Οι τρεις πρώτοι μήνες ήταν πολύ κακοί για μένα. Κατέρρευσε όλη μου η προσωπικότητα και δεν έφταιγα εγώ. Όταν όμως είδα κι άλλες προσωπικότητες και είπα αυτό το άτομο είναι έτσι και κάνει αυτό, το άλλο άτομο κάνει εκείνο, σκάσε Λάκη, μη μιλάς, είσαι μια χαρά. Είσαι εδώ. Κάνεις αυτή τη ζωή. Δεν ιδρυματοποιούμαι γιατί δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Είμαι πολύ τρελός για να ιδρυματοποιηθώ, αλλά δεν πέφτω και σε κατάθλιψη γιατί μπαίνει η ταχύτητα του πείσματος. Αυτό θέλω να πω στον κόσμο. Το πείσμα έρχεται μέσα από τη γνώση, μέσα από μια ταλαιπωρία είτε δίκαιη είτε άδικη που έρχεται και πεισμώνεις και πας. Αλλιώς καταλήγεις στα φαρμακεία”.

Ο Λάκης Γαβαλάς για το βιβλίο του:

Διαβάστε επίσης:

Μέγκαν Φοξ: Και επίσημα διαζευγμένη – Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο της με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν (Photos)

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Εντυπωσιάζει το κοινό κάνοντας γυμναστική (Photos)

GNTM 4: Η Βίκυ Κουλιανού «εισβάλλει» στο σόου – Ο ρόλος έκπληξη (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28