search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:25
MENU CLOSE

Β. Κεγκέρογλου: Προς απόσυρση η υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

18.10.2021 16:24
kegeroglou-new

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ αφήνει ο Βασίλης Κεγκέρογλου μετά την συνάντησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε με τον τέως πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί ο κ. Παπανδρέου από το Σάββατο με τους υποψηφίους για την ηγεσία του κινήματος, καθώς θεωρείται σχεδόν βέβαιη η κάθοδός του ως υποψήφιος. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι εμμένουν στην πρόθεσή τους να διεκδικήσουν την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ  με τον Βασίλη Κεγκέρογλου να είναι ο πρώτος που εκδηλώνει πρόθεση υπαναχώρησης.

Πριν τη συνάντησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου ο Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε ότι μία πιθανή κάθοδος του πρώην πρωθυπουργού στην εσωκομματική μάχη, αλλάζει τα δεδομένα της κούρσας, ενώ ζήτησε την επανασύνδεση του ΚΙΝΑΛ με την κοινωνία.

Ολόκληρη η δήλωση του Βασίλη Κεγκέρογλου μετά την συνάντησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Σήμερα, είχα μια γόνιμη συζήτηση με τον Πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για τη διασφάλιση της ενότητας και της μέγιστης δυνατής συμμετοχής στις διαδικασίες για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.

Ως Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής θα ενημερώσω την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά.

Ως υποψήφιος Πρόεδρος, θα αξιολογήσω τυχόν νέα δεδομένα, εάν και εφόσον αυτά προκύψουν, πάντα με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης και της Ελλάδας.

Η υποψηφιότητά μου, μετά την απόσυρση της Προέδρου για λόγους υγείας, τέθηκε για να προσθέσει ΑΞΙΑ και δυναμική στη στρατηγική της αυτόνομης πορείας με Σοσιαλδημοκρατική Ταυτότητα, που διαμορφώσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η Εθνική Στρατηγική για την ασφαλή πορεία της πατρίδας μας και το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο, για το νέο πρότυπο Ανάπτυξης και Ζωής, προκειμένου να γίνουν πράξη, πρέπει να συνοδευτούν με ένα πολιτικό σχέδιο επανασύνδεσης του Κινήματος με την κοινωνία και τις λαϊκές δυνάμεις.

Το σχέδιο και η πίστη μας στη Νέα Αλλαγή αποτελούν την καλύτερη τιμή για την επέτειο της ιστορικής νίκης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις 18 Οκτωβρίου 1981».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ανδρουλάκης: Ανάγκη για ενότητα της παράταξης

Μήνυμα Τσίπρα σε Ντόρα: «Είσαι μαχήτρια, θα βγεις νικήτρια»

Βενιζέλος για εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Η σιωπή είναι ο ισχυρότερος λόγος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:22