search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:10
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Νταλίκα κολλάει στις ράγες και το τρένο τη διαλύει (Video)

19.10.2021 13:52
train new

Oι διαβάσεις των τρένων είναι εξαιρετικά επικίνδυνες. Αυτό το απλοϊκό συμπέρασμα έρχεται να επιβεβαιώσει ένα σοκαριστικό βίντεο που κατέγραψε τη στιγμή που τρένο χτυπά με μεγάλη ταχύτητα νταλίκα που μετέφερε αυτοκίνητα στην Οκλαχόμα.

«Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, κοντά στα σύνορα Οκλαχόμα-Τεξας. Λίγα λεπτά πριν περάσει η αμαξοστοιχία, η οποία εκτελεί καθημερινά δρομολόγια μεταξύ του Φορτ Γουόρθ του Τέξας και της Οκλαχόμα Σίτι, το φορτηγό μεταφοράς αυτοκινήτων κόλλησε στις γραμμές του τρένου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο σερίφης της κομητείας στο ABC News.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, τραυματίστηκαν πέντε από τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας και το μπροστινό τμήμα του τρένου εκτροχιάστηκε.

Tα ατυχήματα με τρένο έχουν πολλές φορές άσχημες συνέπειες.

Όπως φαίνεται στο σοκαριστικό βίντεο που κατέγραψε οδηγός αυτοκινήτου με το κινητό του, ένας άνδρας -πιθανότατα ο οδηγός της νταλίκας- επιχειρεί με νοήματα να κάνει το τρένο να σταματήσει, δίχως αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

Βόρεια Κορέα: Πύραυλος αγνώστου τύπου εκτοξεύτηκε προς τη θάλασσα της Κορέας

Έντι Ράμα: Η Αλβανία εκτοξεύει δορυφόρους στο διάστημα – «Εδώ πεινάμε», λέει η αντιπολίτευση (Video)

Απολύθηκε ο διευθυντής της Bild – «Εκείνες που κοιμούνται με το αφεντικό παίρνουν καλύτερες θέσεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:09