search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:58
MENU CLOSE

Κρήτη: Συναγερμός σε Λιμενικό και ΕΚΑΒ – Επιχείρηση διάσωσης σε παραλία

19.10.2021 17:33
limeniko-new

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης στο Ηράκλειο, όταν οι αρχές έλαβαν σήμα για τρία άτομα, δύο παιδιά και έναν ενήλικα, που κινδυνεύουν στην παραλία των Γουβών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, έχουν ήδη ανασυρθεί τα δύο παιδάκια, τα οποία αναμένεται να παραληφθούν άμεσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να μεταφερθούν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Εάν ωστόσο κριθεί απαραίτητο, θα μεταφερθούν στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέσα στο νερό εξακολουθεί να βρίσκεται ένας άνδρας, ο οποίος φαίνεται να βοήθησε στην προσπάθεια να ανασυρθούν τα δύο παιδάκια, και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του και παραμένει μέσα στο νερό.

Στο σημείο, στην βόρεια ακτή της Κρήτης, έσπευσε η πρώτη μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, ενώ στην περιοχή καταπλέει και σκάφος του λιμενικού για να συνδράμει στην προσπάθεια ανάσυρσης από το νερό του άτυχου άνδρα, ο οποίος κανείς δε γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Διαβάστε επίσης:

Ανεμβολίαστοι: Ποιοι κάνουν 2 rapid tests τη βδομάδα, ποιοι 1 – Πρόστιμα και εξαιρέσεις

Ρόδος: Ομολόγησε η θεία της 8χρονης – Έστησε τη σκευωρία για να πάρει χρήματα από τη μητέρα της μικρής

Νοσοκομείο Πάτρας: Απολύθηκε ο παιδίατρος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:57