search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:43
MENU CLOSE

Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες – Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας (Videos)

22.10.2021 08:41
kairos-vroxes-new

Νεφώσεις κατά τόπους σε πολλές περιοχές και τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά αναμένονται σήμερα, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται νεφώσεις κυρίως στα δυτικά, στο Νότιο Αιγαίο και στη Θράκη ενώ πρόσκαιρες τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά ηπειρωτικά και ενδεχομένως στα νοτιοδυτικά ηπειρωτικά και στη Θράκη. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 3 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 7 έως 20, στη Θεσσαλία από 9 έως 23, στην Ήπειρο από 12 έως 21, στην Ανατολική Στερεά από 9 έως 22, στη Δυτική Στερεά από 12 έως 19, στην Πελοπόννησο από 12 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 20, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 11 έως 21, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στις Κυκλάδες από 9 έως 23, στα Δωδεκάνησα από 10 έως 21 και στην Κρήτη από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα με μικρή πιθανότητα ασθενών, τοπικών βροχών το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και το μεσημέρι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Έρχεται νέα κακοκαιρία

Νέα κακοκαιρία αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρα τις επόμενες ημέρες. Τα δυτικά τμήματα της χώρας θα επηρεαστούν αρχικά από σήμερα από ένα «κύμα» βροχοπτώσεων, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά καλός.

Από τις βραδινές ώρες της Κυριακής τα φαινόμενα θα ενταθούν στο νότιο Ιόνιο και τη νότια Πελοπόννησο και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια κατά 3 με 4 βαθμούς. Βροχές προβλέπονται και στα ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, το βόρειο Αιγαίο και βαθμιαία στις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Διαβάστε επίσης:

Καραμέως: Ο νόμος για την αξιολόγηση θα εφαρμοστεί – Προϋπόθεση για τη συνολική αναβάθμιση των σχολείων

Λέκκας για Κρήτη: «Ήταν μέρα έξαρσης – 30 μετασεισμοί άνω των 3 Ρίχτερ την Πέμπτη»

Νοίκιαζε ΙΧ και δεν τα επέστρεψε ποτέ – Τα «έσπρωχνε» σε κύκλωμα δουλεμπόρων (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:43