search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:40
MENU CLOSE

Σάκκαρη: Νίκησε τη Σιμόνα Χάλεπ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του «Kremlin Cup»

22.10.2021 18:37
sakkari

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Σιμόνα Χάλεπ νίκησε η Μαρία Σάκκαρη και βρέθηκε στα ημιτελικά του Κremlin Cup.

Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε 6-4, 6-4 την 30χρονη αντίπαλό της (σήμερα Νο 19 στην παγκόσμια κατάταξη) και εξασφάλισε θέση στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα Εκατερίνα Αλεξαντρόβα.

Η Σάκκαρη βρέθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της απέναντι στη Χάλεπ, μία αθλήτρια που έχει στο παλμαρέ της έναν τίτλο στο Γουίμπλεντον και άλλον ένα στο Ρολάν Γκαρός, καθώς και ακόμη τρεις τελικούς σε γκραν σλαμ.

Το πρώτο σετ ήταν ντέρμπι, με τα περισσότερα γκέιμ να είναι «κλειστά». Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προηγήθηκε 5-2, η Χάλεπ μείωσε σε 5-4 και σέρβιρε για να ισοφαρίσει, αλλά η Σάκκαρη κατάφερε, στην πέμπτη ευκαιρία της, να κάνει το break και να πάρει το πρώτο σετ. Με κεκτημένη ταχύτητα, προηγήθηκε 3-0 και 5-1 στο δεύτερο και έφτασε σε ματς μπολ, αλλά η έμπειρη Ρουμάνα κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι και με δύο break να μειώσει σε 5-4.

Και πάλι, όμως, η Μαρία Σάκκαρη στο κρίσιμο σημείο βρήκε τα σωστά χτυπήματα, «έσπασε» το σερβίς της Χάλεπ και πανηγύρισε τη νίκη.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Πάνω από 3.500 νέα κρούσματα – Διευρύνεται η διασπορά στη βόρεια Ελλάδα

28η Οκτωβρίου: Δεν θα γίνουν παρελάσεις στην Ημαθία

Mητσοτάκης: Να μην εργαλειοποιεί η Τουρκία το προσφυγικό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:38