search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:51
MENU CLOSE

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ακύρωσε την επίσκεψή της στην Β. Ιρλανδία – Πέρασε τη νύχτα της Τετάρτης σε νοσοκομείο

22.10.2021 09:28
elisavet

Στο νοσοκομείο πέρασε τη νύχτα της Τετάρτης η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου Ελισάβετ με αποτέλεσμα να φουντώσουν πάλι οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της δεδομένου ότι διανύει το 96ο έτος της ηλικίας της.  

Όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ η βασίλισσα Ελισάβετ εισήχθη στο νοσοκομείο «για προληπτικές εξετάσεις» και επέστρεψε στο Ούινδσορ την Πέμπτη.

«Ακολουθώντας την οδηγία των γιατρών της να ξεκουραστεί για ορισμένες ημέρες η βασίλισσα βρέθηκε στο νοσοκομείο το απόγευμα της Τετάρτης για ορισμένες προληπτικές εξετάσεις επιστρέφοντας στο παλάτι του Ουίνδσορ το μεσημέρι της Πέμπτης και παραμένει σε καλή διάθεση» αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.

Η βασίλισσα εξετάστηκε από γιατρούς στο ιδιωτικό νοσοκομείο King Edward VII που βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο.

Σύμφωνα με τον Guardian η εισαγωγή της στο νοσοκομείο δεν φαίνεται να σχετίζεται με τον κορωνοϊό.

Όπως υπενθυμίζει η βρετανική εφημερίδα αυτή ήταν η πρώτη φορά που η βασίλισσα Ελισάβετ διανυκτέρευσε σε νοσοκομείο μετά το 2013 όταν και είχε περάσει ένα βράδυ στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα καθώς υπέφερε από γαστρεντερίτιδα.

Πηγή από το παλάτι του Μπάκιγχαμ έκανε λόγο για «προληπτική προσέγγιση» από την πλευρά των γιατρών προσθέτοντας ότι η διανυκτέρευση κρίθηκε απαραίτητη για πρακτικούς λόγους και συμπληρώνοντας ότι η βασίλισσα Ελισάβετ εργάστηκε κανονικά το απόγευμα της Πέμπτης ασκώντας «ελαφρά καθήκοντα».

Διαβάστε επίσης

Σοκ στο Χόλιγουντ: Ο Αλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα στα γυρίσματα ταινίας – (photos/videos)

Μπερνάρ Ταπί: Το θρυλικό σκάφος που αποδείχτηκε η «αχίλλειος πτέρνα» του

Σοκ στη Βρετανία: Τσιμπάνε με βελόνα γυναίκες σε clubs, τις υπνωτίζουν και τις βιάζουν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:50