search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 16:43
MENU CLOSE

Κύπελλο Ελλάδας: Πήρε την πρόκριση «θρίλερ» στους «16» η Αναγέννηση Καρδίτσας

26.10.2021 20:33
kipello1

Το παρών στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας θα δώσει η Αναγέννηση Καρδίτσας που επικράτησε 5-4 στην διαδικασία των πέναλτι της Καλλιθέας εντός έδρας και πήρε την πρόκριση, σε ένα ματς θρίλερ.

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ (0-0) σε κανονική διάρκεια και παράταση, η Αναγέννηση Καρδίτσας κατάφερε όπως και κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας να πάρει τη νίκη – πρόκριση στα πέναλτι με σκορ 5-4.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μπιανκόνι και σημαντική ευκαιρία με τον Αθανασιάδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Δούμτση. Στη διαδικασία των πέναλτι, χρειάστηκαν συνολικά 14 εκτελέσεις μέχρι να αναδειχθεί νικητής, με την Αναγέννηση να παίρνει τελικά την πρόκριση για την επόμενη φάση.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Λαρέα, Καρανίκας, Σταμόπουλος, Μπάλλας (60΄ Λαγός), Πλέγας (74΄ Βιδάλ), Πολίτης (60΄ Γκίνη), Μπραμπίγια, Μπιανκόνι (60΄ Κουτσιανικούλης), Αθανασιάδης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Κοντοχρήστος, Ρώσση (74΄ Τσιντώνης), Ευαγγέλου, Ρέντζας, Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Σαντάνα, Μουνιέ (74΄ Νάτσης), Δούμτσης, Μάλτσι (89΄ Ποζατζίδης)

Διαβάστε επίσης

Βόλος: Έδειρε τον πατέρα του επειδή του έκλεισε την τηλεόραση

Vienna Open: Στους «16» ο Τσιτσιπάς – Δύσκολα 2-0 τον Ντιμιτρόφ (Video)

«Facebook Papers»: Τα 5 σκοτεινά μυστικά της πλατφόρμας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 16:43