search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:36
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Δεν θα γίνουν οι μαθητικές παρελάσεις σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

26.10.2021 13:46
parelasi_new

Ακυρώνονται οι μαθητικές παρελάσεις σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Ροδόπη, Έβρος – λόγω της αύξησης των κρουσμάτων της Covid-19.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρει:

«Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και για την αποφυγή περαιτέρω συγχρωτισμού και επιδείνωσης της επιδημιολογικής κατάστασης, ακυρώνεται σε όλη την Περιφέρεια το μέρος της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου που αφορά στη συμμετοχή της μαθητικής, φοιτητικής νεολαίας και των πολιτιστικών και εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων. Κατά τα λοιπά, ισχύουν τα κατά τόπους προγράμματα όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε χθες Δευτέρα, 3.937 νέα κρούσματα. 710 κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αττική και 623 στη Θεσσαλονίκη. Ακολουθεί η Λάρισα (273) η οποία έχει περισσότερα από το κέντρο της Αθήνας (223) και Μαγνησία, Ημαθία, Πιερία, Έβρος, Σέρρες, Αχαΐα, με τριψήφιους αριθμούς.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ξύπνησε μετά από δυο μήνες σε κώμα

Mπάμπης Αναγνωστόπουλος: Eξώδικο σε εκδοτικό οίκο γιατί εμφανίζεται το πρόσωπό του σε εξώφυλλο βιβλίου (Video)

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί επιτρέπουν σε πιστούς να μπουν χωρίς μάσκα στον Άγιο Δημήτριο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:34