search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:40
MENU CLOSE

Μαντόνα: Φωτογραφήθηκε ως Μέριλιν Μονρόε και προκαλεί αντιδράσεις

30.10.2021 17:00
Μαντόνα: Ποζάρει με τα έξι της παιδιά! (Video) - Media

Αίσθηση προκαλεί για μια ακόμα φορά η Μαντόνα, η οποία φωτογραφήθηκε για το τελευταίο τεύχος του V Magazine, ποζάροντας «σε ένα φόρο τιμής στη γοητεία και την τραγωδία» της Μέριλιν Μονρόε.

Η πόζα 63χρονης τραγουδίστριας είναι εμπνευσμένη από το «The Last Sitting» του Μπερτ Στερν, δηλαδή της τελευταίας φωτογράφισης που έκανε η ηθοποιός, μόλις έξι εβδομάδες πριν από τον θάνατό της, σε ηλικία 36 ετών. Στη φωτογραφία η Μαντόνα εμφανίζεται ημίγυμνη και στα καρέ διακρίνονται συνταγογραφούμενα χάπια.

Ο φωτογράφος Στίβεν Κλάιν τόνισε: «Δεν μας ενδιέφερε να ξανακάνουμε τις εικόνες ακριβώς, περισσότερο θέλαμε να εξερευνήσουμε τη σχέση μεταξύ φωτογράφου και υποκειμένου. Η φιλία, η καλλιτεχνική διαδικασία αλλά και πώς η τέχνη μπορεί να μιμηθεί τη ζωή και αντιστρόφως».

Για να συνεχίσει: «Όταν έστειλα στη Μαντόνα τις φωτογραφίες, κατακυριεύτηκε από την ευθραυστότητα της Μέριλιν εκείνη τη στιγμή της ζωής της. Αποφασίσαμε να βρούμε μια σουίτα ξενοδοχείου και να προσπαθήσουμε να αιχμαλωτίσουμε τη σχέση μεταξύ μιας σταρ και της κάμερας, το μυστήριο και τη μαγεία αυτής της δημιουργικής συνεργασίας».

Η φωτογραφία πάντως έχει δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις ακόμα και ανάμεσα στους θαυμαστές της Μαντόνα. Ο ειδικός της ποπ κουλτούρας, Μάικ Σίνγκτον μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά: «Για κάποιο νοσηρό και απόκοσμο λόγο, η Μαντόνα αποφάσισε ν’ αναδημιουργήσει το κρεβάτι του θανάτου της Μέριλιν Μονρόε».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αϊβάζης: Νέα ανάρτηση μέσα από το «Σωτηρία» – «Δύσκολη και η χθεσινή…» (Photo)

Κλιματική κρίση: «Με τις ασκήσεις ετοιμότητας πετυχαίνουμε το καλύτερο, διασφαλίζοντας την ανθρώπινη ζωή» (Photo | Video)

Κορωνοϊός: Πληροφορίες για εκτόξευση του αριθμού των κρουσμάτων – Νέα μέτρα την Δευτέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18