search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:12
MENU CLOSE

Ελληνική Αστυνομία: Κίνηση ανθρωπιάς από αστυνομικούς σε άστεγο (Video)

01.11.2021 21:00
astegos-new

Υπάρχει και αυτή η αστυνομία. Η αστυνομία με ευαισθησίες, με ανθρώπινο πρόσωπο, η αστυνομία που δεν μένει ασυγκίνητη μπροστά στο δράμα κάποιων συνανθρώπων μας και είναι εκεί, όταν την έχουν ανάγκη.


Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ πριν από λίγες ημέρες είχαν εντοπίσει έναν άστεγο να περιφέρεται μαζί με τα παιδιά του στο κέντρο της Αθήνας. Τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους πει τι χρειάζεται, από ένα διπλανό μίνι μάρκετ. Θα του το αγόραζαν εκείνοι.


«Μόνο γάλα. Γάλα για τα παιδιά μου και λίγο νερό» τους είπε ο άνδρας. Και οι αστυνομικοί αφού του πήραν ότι χρειαζόταν, δεν έμειναν ασυγκίνητοι. Παρατήρησαν ότι ο άνδρας φορούσε μόνο καλοκαιρινές παντόφλες, χωρίς κάλτσες. Και έρχονται και κρύα.


Οι αστυνομικοί πριν λίγες ημέρες τον εντόπισαν πάλι στο κέντρο να κουβαλάει στην πλάτη τρια αυτοσχέδια στρώματα για να κοιμάται τα βράδια με τα παιδιά του. Πήγαν σε ένα κατάστημα, του αγόρασαν κάλτσες και ένα ζευγάρι παπούτσια για να ζεσταίνει τα πόδια του και του τα έκαναν δώρο.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Κατέληξε 38χρονη έγκυος – Με καισαρική σώθηκε το νεογνό (Video)

Tάσος Ξιαρχό: Έδωσε σημεία ζωής στο Τik Tok – «Παρακαλούσα τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή»

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο – Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε ο 21χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον ντελιβερά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07