search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:28
MENU CLOSE

Elon Musk: Με… πάνες θα γυρίσει το πλήρωμα από το διάστημα μετά από βλάβη στα υδραυλικά

04.11.2021 16:54
spacex new

Πρόβλημα παρουσίασαν τα υδραυλικά της κάψουλας της εταιρείας του Ελον Μασκ, Space X που ταξιδεύει στο διάστημα εδώ και καιρό με πλήρωμα τεσσάρων ατόμων.

Για αυτόν τον λόγο, τα μέλη του πληρώματος θα επιστρέψουν στη Γη φορώντας… πάνες, αν και ακόμη η επιστροφή των των αστροναυτών δεν έχει οριστεί από τη NASA.

Οι τέσσερις αστροναύτες πάντως χρησιμοποιούν τις τουαλέτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, μέχρι να προσεδαφιστούν στη Γη.

Η βλάβη οφείλεται στην αποκόλληση ενός μικρού σωλήνα, κατά τη διάρκεια του πρώτου ταξιδιού διαστημικού τουρισμού της SpaceX, τον Σεπτέμβριο.

Aυτό είχε ως αποτέλεσμα τα ούρα των αστροναυτών να διαρρεύσουν στο δάπεδο.

Όπως αναφέρει το CNN, οι αστροναύτες Shane Kimbrough και Megan McArthur από τη NASA, ο Γάλλος αστροναύτης Thomas Pesquet από την Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία και ο Akihiko Hoshide από την Ιαπωνία, θα επιστρέψουν στη Γη φορώντας πάνες καθώς η κάψουλα Crew Dragon θα έχει μία μη λειτουργική τουαλέτα.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Ουρές Καλιφορνέζων για να μυρίσουν το «βρώμικο λουλούδι της Σουμάτρας» (Video/Photo)

Διάστημα: Βρήκαν ίχνη νερού στον πιο μακρινό γαλαξία

Τζεφ Μπέζος: Οι δύο ερωτήσεις που έκανε σε υποψήφια υπάλληλο της Amazon

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:28