search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:51
MENU CLOSE

Επίθεση Καστρίτση σε Μιλλούση και Πετρούνια: «Δεν είδα οκτώ μήνες τώρα μία στήριξη απέναντι στους συναθλητές τους» (Video)

04.11.2021 21:55
Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση στον Νίκο Χατζηνικολάου: Ο Γολγοθάς του πρωταθλητισμού - Media

Η Δήμητρα Καστρίτση, μία από τις αθλήτριες της γυμναστικής, που συγκαταλέγεται στα ονόματα των «38» που κατήγγειλαν σωματική και ψυχολογική κακοποίηση στο παρελθόν, στράφηκε με νέες δηλώσεις της κατά του ζεύγους Λευτέρη Πετρούνια και Βασιλικής Μιλλούση , με αφορμή τις δηλώσεις του ολυμπιονίκη για ανάλογα περιστατικά στον αθλητισμό.

Η  κ. Καστρίτση, σε συνέντευξή της  στο κυπριακό κανάλι ΣΙΓΜΑ, έθεσε  το ερώτημα προς την  Βασιλική Μιλλούση να απαντήσει γιατί είχε αφήσει τον προπονητή της στο παρελθόν.

«Δεν ενόχλησε μόνο εμένα αλλά και τους υπόλοιπους 37 αθλητές. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να συζητήσω αυτό που δήλωσε ο κ. Πετρούνιας. Το θεωρώ απαράδεκτο, όλοι καταλάβαμε τι έγινε, όπως και τον λόγο που βγήκε και ζήτησε συγγνώμη. Η συγγνώμη καταλάβαμε για ποιον λόγο έγινε…» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Όταν ένας αθλητής δηλώνει ότι στηρίζει το metoo, στηρίζει την κ. Μπεκατώρου, που μπράβο και πολύ σωστά είπε, εγώ το θεωρώ επιλεκτική στήριξη. Δεν είδα οκτώ μήνες τώρα μία στήριξη απέναντι στους συναθλητές τους και από τη σύζυγό του και από τον ίδιο. Μπορείτε να τους καλέσετε να τοποθετηθούν. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν βγαίνουν μπροστά να μιλήσουν».

Τα βέλη της έριξε η Δήμητρα Καστρίτση και κατά της συναθλήτριάς της :

«Με τη σύζυγό του ήμουν συναθλήτρια. Ήμασταν μαζί στις χαρές, στις λύπες επί χρόνια. Στην πορεία βέβαια άφησε και τον προπονητή της και ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη να κάνει με τον δικό μου προπονητή. Ας μας πει για ποιους λόγους άφησε τον προπονητή της. Δεν γνωρίζω. Δεν μπορώ να μιλήσω κιόλας… Το ζητούμενο είναι ότι έχει και θεσμική θέση στην ΕΟΕ ως πρόεδρος των αθλητών και της επιτροπής ισότητας φύλων».

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Χωρίς αρχή και τέλος ο Παναθηναϊκός – Έχασε με κάτω τα χερα από τον Ερυθρό Αστέρα με 81-48

Στέφανος Τσιτσιπάς: Βόλτες στο Παρίσι με νέο λουκ

Europa League: Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης, 1-1 στο ημίχρονο (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:45