search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:17
MENU CLOSE

Μπαρτσελόνα: Ελεύθερος από την Αλ Σαντ ο Τσάβι – Υπογράφει στους Μπλαουγκράνα

05.11.2021 14:19
xavi_new

Ο δρόμος του Τσάβι για την επιστροφή του στην Μπαρτελόνα είναι πλέον ορθάνοιχτος.

Με επίσημη ανακοίνωση η Αλ Σαντ έκανε γνωστό πως οι Μπλαουγκράνα έσπασαν τη ρήτρα του 41χρονου τεχνικού της Τσάβι, ο οποίος ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στη Βαρκελώνη.

Έτσι, το μόνο που απομένει πλέον για να οριστικοποιηθεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα από τον Τσάβι είναι η τυπική ανακοίνωση, καθώς το μεγαλύτερο (ίσως και το μοναδικό) εμπόδιο που υπήρχε, το συμβόλαιο του άλλοτε αρχηγού των Καταλανών με την Αλ Σαντ, ξεπεράστηκε.

Ο Τσάβι πήγε στην Αλ Σαντ το 2015, αρχικά ως ποδοσφαιριστής, μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα. Αφότου κρέμασε τα παπούτσια του το 2019, ανέλαβε καθήκοντα προπονητή και οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση συνολικά επτά τίτλων μέσα σε δύο σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Europa League: Ολυμπιακός-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2 (Videos)

Επίθεση Καστρίτση σε Μιλλούση και Πετρούνια: «Δεν είδα οκτώ μήνες τώρα μία στήριξη απέναντι στους συναθλητές τους» (Video)

Euroleague: Χωρίς αρχή και τέλος ο Παναθηναϊκός – Έχασε με κάτω τα χέρια από τον Ερυθρό Αστέρα με 81-48

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:15