search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:54
MENU CLOSE

Δήλωση-σοκ από Γκάγκα για κορωνοϊό: «Σύντομα θα πρέπει να διαλέγουμε ανάμεσα σε ασθενείς» (Video)

06.11.2021 20:53
papas-nosokomeio-new

Μια δήλωση που προκαλεί μεγάλο προβληματισμό έκανε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα αναφορικά με τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού, σε συνάρτηση με τις νοσηλείες και τους διασωληνωμένους.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως αν αυξηθούν κι άλλο τα κρούσματα, οι νοσηλείες και οι διασωληνωμένοι, «θα πρέπει να διαλέξουμε αν θα νοσηλευθεί ασθενής με κορωνοϊό ή με εγκεφαλικό».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, τόνισε επίσης πως «είναι σαφές ότι δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία. Ο καθένας μας ξέρει φίλους και γνωστούς που νοσούν. Έχουμε περισσότερα κρούσματα από ποτέ. Σήμερα όλοι μας ξέρουμε τους τρόπους ατομικής προστασίας, βασικότερος των οποίων είναι ο εμβολιασμός και πρέπει να τους ακολουθούμε. Αυτός που θέλει να παρακάμψει τα μέτρα, μπορεί. Αν θέλουν, μαζεύονται 20-30 φίλοι σε ένα σπίτι, χωρίς να τηρείται κανέναν μέτρο. Το θέμα είναι ο καθένας να τηρήσει τα μέτρα ατομικής προστασίας».

Σε ό, τι αφορά στα μέτρα που ξεκινάνε να εφαρμόζονται, η κ. Γκάγκα παρατήρησε πως «κάποιοι λένε ότι τα νέα μέτρα είναι αυστηρά και άλλοι ζητούν να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα», καθώς και πως «εφαρμόζεται ό, τι είναι απαραίτητο, όπου είναι απαραίτητο».

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – Βασίλης Λεβέντης: Παραμένει διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση – Τα νεότερα για την υγεία του

Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: «Έσπασε» κάθε ρεκόρ το ιικό φορτίο στα λύματα

Ιταλία: Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν δωμάτιο σε έπαυλη που ρίχνει φως στη ζωή των σκλάβων στην αρχαία Πομπηία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:52