search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:51
MENU CLOSE

Netflix-«Stranger Things»: Η Eleven επιστρέφει στην 4η σεζόν – Το νέο τίζερ με εκρήξεις και πυροβολισμούς! (Video)

07.11.2021 14:30
Stranger Things_new

Μεγάλη είναι η ανυπομονησία για την 4η σεζόν της δημοφιλέστατης σειράς του Netflix «Stranger Things» και η πλατφόρμα κυκλοφόρησε τίζερ με μια μικρή γεύση από τις εξελίξεις που ακολουθούν.

Ο τέταρτος κύκλος αναμένεται να προβληθεί το 2022. Το εν λόγω βίντεο επικεντρώνεται στην μεγάλη πλέον «Eleven», την οποία ερμηνεύει η Μίλι Μπόμπι Μπράουν (Millie Bobby Brown), που μαζί με την οικογένεια των Byers έχει πλέον μετακομίσει στην Καλιφόρνια, για ένα νέο ξεκίνημα.

Αυτό σημαίνει, νέα ζωή, νέα εμφάνιση, νέο σχολείο και φυσικά νέους φίλους. Η Eleven δεν είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής, ευτυχώς όμως έρχεται το πολυαναμενόμενο «spring break».

Στις 6 Νοεμβρίου, ημέρα αφιερωμένη στη σειρά «Stranger Things», το Netflix κυκλοφόρησε τους τίτλους των επεισοδίων της 4ης σεζόν: The Hellfire Club, Vecna’s Curse, The Monster and the Superhero, Dear Billy, The Nina Project, The Dive, The Massacre at Hawkins Lab, Papa,  και The Piggyback.

Διαβάστε επίσης:

Τζένη Μπαλατσινού: Απαθανατίζει τον Βασίλη Κικίλια με τον 10 μηνών γιο τους

Προκόπης Παυλόπουλος: Πήρε εξιτήριο από το «Αλεξάνδρα» – Τα νεότερα για την υγεία του

Σίσσυ Χρηστίδου: Έξαλλη με τις δηλώσεις Κονδυλάτου για το metoo- «Τι ερχόμαστε να συγκρίνουμε; Το φλερτ με τον βιασμό;» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:51