search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 11:21
MENU CLOSE

GNTM 4: Η Ελένη Φουρέιρα «εισβάλει» στο σόου – Ποιοι παίκτες επιστρέφουν στο σπίτι (Video)

09.11.2021 19:47
GNTM4-new (3)

Με την αποχώρηση του Αιμιλιανού ολοκληρώθηκε το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 4 φτάνοντας στο top 9.

Και εκεί που τα μοντέλα πίστευαν οτι έχουν να αναμετρηθούν μεταξύ τους και έφτασαν στην τελική ευθεία, στο σπίτι πρόκειται να επιστρέψουν τρία παλαιότερα μοντέλα που έχουν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Η επιλογή θα γίνει από τον Alex Babahmadi, επικεφαλής επικοινωνίας για το πρακτορείο Elite Models παγκοσμίως, ο οποίος θα δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στα μοντέλα που θεωρεί πως έχουν δυνατότητες να προχωρήσουν.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως τα τρία άτομα που θα επιστρέψουν στο σπίτι του ριάλιτι μόδας του Star είναι αγόρια και πρόκειται για τους: Αγγαίο, Ντίνο, Θάνο.

Πάντως τα επίδοξα μοντέλα θα κληθούν να χορέψουν στους ρυθμούς της Ελένης Φουρέιρα στο νέο κόνσεπτ φωτογράφισης και ένας ακόμη διαγωνιζόμενος θα αποχωρήσει.

Διαβάστε επίσης:

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ξεσπά: «Τι θέλετε να κάνω; Να σταματήσω να μεγαλώνω ή να εξαφανιστώ;» (Photos)

Σαντορίνη: Ταξίδι αναψυχής για Μέγκαν Φοξ και Μασίν Γκαν Κέλι – Η ηθοποιός συμμετέχει στα γυρίσματα των «Αναλώσιμων» στη Θεσσαλονίκη

O Salt Bae δίνει μισθό… πείνας στο νέο εστιατόριο στο Λονδίνο: Ψάχνει βοηθό τουαλέτας (vid)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 11:16